• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves NagyBorisz!!

    Nagyon szépen köszönöm e részletes,korrekt beszámolót,!!! az élményedet, amit megosztottál másokkal, Nekem pedig nagy örömömre szolgál olvasva,hogy jól érezted magad velem!!
    az sms...:))) hihi igy most már nagyon jól emléxem!!! még utólag is köszönetet adtál,hogy szebbé varázsoltam napodat :) Nekem is jól esett,minden általad adott bók és csodálat!
    örülök hogy megismerhettelek, várlak vissza legközelebb is!! :)
    Millió puszi
    vigyázz magadra!
    csók~ölelés Ing ;)

  • Egyeztetés:

    Előző napon, délután telefonon érdeklődtem nála. Nem sikerült elsőre, de diszkréten visszajelzett, amit követően tájékoztatott a lehetőségekről... Maga kezeli a telefont, csengő-bongó aranyos hangon és kedves stílusban. A találkozó napján adódott lehetőségeimnek megfelelően sms-ben (a rendelési idő kezdete környékén), sikerült egyeztetnünk az időpontot és a pontos helyszínt. (nagyon rugalmasnak bizonyult, őszintén szólva kissé meglepett, hogy ilyen könnyen ment, titkon reménykedtem is benne) Megtisztelő a bizalmad kedves Ingrid.
  • Megközelítés:

    A XI. ker. igen forgalmas BKV-val könnyen és egyszerűen megközelíthető részén található a tetthely, kocsival kissé bajosabb az egyirányú utcák, valamint a parkolóhelyek szűkössége miatt. Parkoló automatát is találni, tehát fizetős zónában van. Mostanság a környéken nagyszabású építési munkálatok vannak folyamatban, amik megnehezítik a közlekedést. Egyébként egy meleg hétköznap, kora délelőttjéről tudok nyilatkozni. Meglehet más időpontokban akár pozitív, akár negatív irányba is elfordulhat a helyzet. Könnyen meg lehet találni, akinek van egy kis helyismerete, annak kb. 1 perc a térképen belőni és az útvonalat megtervezni…
  • Helyszín:

    A tetthely régi polgári ház, nagy kapuval. A bejutás elektromos csengő és beléptető, melyhez a segítséget telefonon keresztül kaptam, így gördülékeny volt. A további itiner alapján elsőre sikerült a nem megfelelő ajtón bemennem, másodjára viszont megtaláltam ami a lépcsőházba vezetett. 2-ik emelet, de kissé megtévesztő, mivel fél emelet is van, amire aranyosan felhívta e figyelmemet a kisasszony. A lakás minden igényt kielégít, a célnak megfelelően kialakítva. Az előtérben előszobafal, kabátnak, cipőnek hely. A fürdőszobában régebbi, kissé kopott kádban lehet zuhanyozni. Tusfürdőkínálat valamelyik drogéria raktárával vetekedik, mindenki találhat magának megfelelőt. Szájvíz kikészítve, a használatát elfelejteni is nehéz... A szoba tágas, a célnak megfelelő bútorok ízlésesen elrendezve. Fotelek a társalgáshoz (a fölösleges ruhadarabokat ide lehet elhelyezni), masszázspad előkészítve, kényelmes ágy (kissé puha, mint egy vízágy ringatózna az ember alatt:-)), tükrök elhelyezve (az ágy mellett, és a masszázspaddal szemben az optikai élmény fokozására).
  • Lány külseje:

    A képek nem tudják maximálisan visszaadni a valóságot. A fotókon látható kék testhez simuló hálós ruhájában fogadott, lenge kis bugyijával. Sokkal csinosabb és helyesebb a hölgyemény. Kellemes, csillogó fehér mosolyával elbűvöli a vendégét. Ízlésesen szolárium és nap segítésével barnított, feszes, illatos és puha bőrbe bújtatott angyal. Sportos, arányos testalkat, mellei szolidan feltúrbózva, a popsija hihetetlenül formás és kemény. Nagy élmény volt benne gyönyörködni. Adott is rá alkalmat bőven, melyért külön hálás vagyok. Intim szőrzet fazonra igazítva, mely megragadja a fantáziát. Gyönyörű adottságokra alapozott jól megkoreografált külsővel bír, melyet fokoz az igényességével és megnyerő ízlésével.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs nagyon jól esett. Elmondása szerint a legerősebb verziót kaptam, mellyel elégedett vagyok. Biztosan tanulta, laikusként is kijelenthetem, hogy szakszerű volt. Szisztematikusan végighaladt a talpamtól kezdve, a vádlim, a combom, ... , a hátam, a karjaimon keresztül, a nyakamig. Edzés után mentem, így sokat segített a regenerálódásban. A masszázsággyal szemben elhelyezett tükörben lehet gyönyörködni a látványban. A kezelést Ingrid ádámkosztümben hajtja végre, a háttérben ütemes zene szól, néha kissé dúdolgat is:-). Folyamatosan fenntartja az érdeklődést, el-el kalandoznak a kezei, érezni, ahogyan az olajjal bekent teste, főleg a mellei hozzám érnek. Frenetikus élmény ...
  • Levezetés:

    Vannak lehetőségek bőven, mindenki válogathat kedve és adottságai szerint. Kis egyeztetést követően mosakodás, majd: Az ágyon felvezetéssel kezdődött a program. Örülök, hogy elfogattam a lehetőséget, mivel nagyon élvezetes volt számomra. Új dimenzióba vezetett be, pedig nem vallom magam tapasztalatlannak. Nem olyan immel-ammal, vagy kedvtelenül, hanem nagy lelkesedéssel, sok női praktikát bevetve sikerült a csúcsig kísérnie... éreztem, ahogyan az ajkai körbefonnak és melegen üdvözölnek. A levezetés is nagyon jól sikerült, melyet a masszázságyon vitt véghez... Az előzőekben leírtakkal egyetemben azt kissé fokozva... a többi részlet a miénk maradhat.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt, a tájékoztatásnak megfelelően. Kérés nélkül borítékban, fürdés előtt elhelyeztem az ágyon. A kerületi ajándék mértékéhez igazodik. Érték arányt tekintve mindkét fél elégedett lehet. A hirdetésben szerepeltek szerint rugalmasan kezeli az időt is. Nem figyeltem az órát közben, de mikor hazafelé haladva rátekintettem az órámra két órával később volt, alsó hangon másfél órát élvezhettem Ingrid társaságát.
  • Összkép:

    Mindent mérlegre téve engem elvarázsolt a hölgy. Ingrid kedvessége, személyisége, profizmusa maximálisan kedvemre szolgáltak. A lakásba való belépésemtől, az onnan való távozásomig nagy figyelemmel volt felém. A női praktikái, mint a kedves kis érintések, a puszik, a lopott csókok, az ölelések, a kellemes illat, a beszélgetések témája és stílusa, a megjelenése, ... mind-mind meggyőztek arról, hogy kincsre találtam a személyében. Őszintén szólva hagytam számára, hogy kibontakozzon, megmutassa magát, mellyel nagy hatással volt rám. Olyannyira, hogy későbbiekben smsben is megköszöntem neki. Ajánlani tudom minden kulturált olvasónak ... Köszönettel és tisztelettel nagyborisz
Happy Massage