• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Satyros!

    Először is köszönöm,hogy megtiszteltél a látogatásoddal és az élményedet is megosztottad másokkal is!:)
    Örömmel vettem tudomásul,hogy a masszázsom és más finomságaim elnyerték tetszésedet,de ha megengeded lenne két dolog is amivel nem értek egyet!
    A francia tudásom amit kritizáltál idáig minden vendégem tetszését elnyerte,de ezek szerint nem felelhetek meg mindenki elvárásainak,bár én mindig erre törekszem,amit Te is élveztél legalábbis amit az arcodon láttam, tehát nem hiszem hogy annyira szörnyű lett volna Számodra!:P
    A f@..sz verés amit említettél,az beletartozik a lingam masszázsba,már ha igazán tudnád mit is jelent ez és Te ugye nem csak ezt kaptad ami nagy különbség!!Amit telefonon is elmondok a programomról!
    Abban igazad van,hogy az ajándékom nem tartozik az átlagosba,de én ezért mindenkinek a maximális odafigyelés,és törődést nyújtom,nem beszélve arról amit elfelejtettél megemlíteni,hogy az órás programból majdnem másfél lett,és bizony én ezt nem róttam fel Neked,mint ahogy másnál sem a perceket számolom!

    Remélem azért ez a találkozó kellemes emlékként marad meg Benned!

    Üdvözlettel Ingrid!:)

  • Egyeztetés:

    Viszonylag könnyen ment, második próbálkozásra felvette és már tudtunk is időpontot egyeztetni. Már a telefonban nagyon szívélyes és segítőkésznek mutatkozott, amit aztán végig megőrzött a személyes találkozás alkalmával is.
  • Megközelítés:

    A GPS odatalál, de nagyszabású építkezés folyik a Bocskai úton és ez elég nagy felfordulást okoz a környéken , ezt az utazási időbe érdemes beleszámolni.
  • Helyszín:

    Egy teljesen egyszerű, belső udvarral rendelkező több évtizedes épületben fogad. A bejárati kapun történő bejutás elég egyszerű, de után nagyon bonyolult az ajtó megtalálása. zavaró lehet, hogy a házban félemeletek vannak, és el lehet számolni a tényleges szinteket, amíg az ember felér a másodikra. Ezzel a logisztikai nehézséggel Ingrid is tisztában van és részletes magyarázatod ad a bejutásnál a megközelítést illetően.
  • Lány külseje:

    Mikor kinyitotta az ajtót egy átlátszó, háló szerű miniruhában, már tudtam, hogy jó helyen járok, annak ellenére, hogy a masszázson volt a hangsúly. Szép izmos(inkább sportos) és arányos teste van, amit a szolárium barnaság csak még inkább erősít pozitív irányba. A feje is helyes, nekem legalább is bejött. A mellei szépen sikerült orvosi beavatkozással érték el jelenlegi formájukat, de remekül sikerültek. Fantasztikus érzés volt őket simogatni, masszírozni, csókolgatni stb... A feneke feszes és nagyon szép formájú, a tükörből sikerült jól megfigyelnem:-)
  • Erotikus masszázs:

    Masszázspadon történik, olajjal vagy krémmel síkosítja a tenyerét és segíti elő a még kellemesebb kontaktot a tenyere/alkarja/teste és az én testem között. Nagyon jól masszíroz, régen voltam már olyan szolgáltatónál, aki ennyire profin tudja a fogásokat és masszírozza a vendéget. Először bekeni az egész testet , majd elkezdi a lábnál és így halad egyre feljebb. Nem azonosítható a stílusa egyik - általam ismert- stílushoz sem, valami egyéni kombinációját találta ki a különböző iskoláknak. A végeredmény viszont felettébb jóra sikeredett. Ellazít, átgyúr, néha fáj (rövid ideig, inkább csak egy-egy mozdulat erejéig). Erősen nyomja szét a csomókat, legyen a lábról karról vagy a hátról szó. A meztelen melleivel közben hozzám-hozzám ér, csakúgy ,mint az eltévedt kezeivel a lábam között. Ha ez még nem lett volna elég, véletlen szerűen apró csókokat és puszikat helyez el rajtam. Istenien érzi magát a vendég ettől.
  • Levezetés:

    Már a telefonban Ő is említette, hogy az egy órában is lehetőség van fel- és levezetésre is, amennyiben a vendég igényli. Meglátva a meztelen testét a zuhanyzás után , ez a kérdés már csak költői lehetett, annyira egyértelmű volt, hogy 2x levezetés lesz. Ő mindezen csak mosolyog és huncutul belekezd az elsőbe. Simogat és érintésekkel fokozza a vágyat, aztán be-bekapja szerszámot. Sajnos a francia nem volt az erőssége, de lehet, hogy a többi tevékenységének a függvényében nem volt az. Szerintem sokat kezezett. Mindegy , nagyon élveztem azt a részt, amikor úgy lovagolt rajtam, mintha szexelnénk, csak éppen a farkamat a puncijához dörzsölte és nem benne voltam. Isteni finom és nagyon különleges élmény volt ez. A második levezetés már csak a kivégzésre koncentrálódott, inkább volt f@szverés , mint bármi más. Azért egy picit kár volt.
  • Elszámolás:

    Az átlagnál többet kér, de azért a szolgáltatásért ,amit nyújt nem drága. Előre adtam, így legalább nem volt vele gond később :-)
  • Összkép:

    Egy hihetetlen jó stílusban és erősen masszírózó profi masszőzzel volt dolgom, aki nem mellesleg bomba jól néz ki osztályon felüli , arányos és szép cicikkel. Kár, hogy a francia egyáltalán nem az erőssége, mert így csak felejthetetlen és nem istennő
Happy Massage