• Enikő19

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban próbálkoztam nála, de nem tudtunk beszélni. Aztán amikor sikerült végre beszélni vele, gyorsan elmondta a lehetőségeket és a közeljövő szabad időpontjait is.
  • Megközelítés:

    Rákóczi (Lágymányos) híd budai hídfőjéhez közel eső újépítésű lakópark. Villamos néhány perc séta. A parkolás díjmentes, de a közeli irodák miatt napközben, a lakók miatt pedig este igen csak nehézkes.
  • Helyszín:

    Viszonylag új, belsőudvaros épület. A célponthoz végig kell bóklászni az egész belső udvaron. Szerencsére az ajtó villámgyorsan kinyílik.
    A lakásban a fürdőszobához, és a hálóhoz volt szerencsém, cipőt az előtérben vetettem le. A szoba teljesen normális, a franciaágy magasított, de kényelmes. A fürdőben kád van, sajnos a zuhanyfüggöny épp nem volt felaggatva. 2-3 tusfürdő, szájöblítő, és két közepes méretű, puha törölköző várt bent.
  • Lány külseje:

    Vékony, nagyon formás, fiatal leányzó. A lábai karcsúak, nagyon szép, kerek feneke van, kicsi, de ugyancsak formás, szép mellei és észveszejtő szőke hajkoronája van, amelyet kibontva visel. Az arca tiszta Sütő Enikő (-junior-)! Nem véletlen szerintem a névválasztás: mintha az érettségi tablóról köszönne vissza az egykori modell. Sőt, ami megdöbbentő, még a stílusában is megvan az a sütő enikői visszafogott elegancia, igen nagy adag kedvességgel tálalva. Le a kalappal!
  • Action:

    Hamar összefonódott ajkunk. Nagyon finom, full barátnős csókokkal ismerkedtünk, majd hirtelen (?) ötlettől vezérelve kaptam egy kis simogatásos masszírozást kedvcsinálónak. Finoman barátnősen simogatott, csókolgatott egy kicsit, majd ugyanilyen érzékiséggel elkezdett kényeztetni. Nem volt csattogtatás, köpködés, kezezés, hanem finom és lassú mozdulatok, apró cuppanásokkal, igen kifinomult nyelvjátékkal. A kényeztetés egyre jobban felizgathatta, mert hamar megtalálta a módját, hogy én is kölcsönösen viszonozhassam kedvességét. Hasonlóan finom és érzéki voltam vele, amelyet halk, de szenvedélyes sóhajokkal, nyögdelésekkel hálált meg. Nem tudom meddig húztuk egymást, de szinte egyszerre kívántuk egymást belülről érezni. Gyors beöltözés, majd forró, szűk puncijával rám ült. Lassan, szenvedélyesen lovagolt meg, hol rám borulva, hol enyhén hátradőlve. Majd lassan hasára fordítottam, és felhúztam a derekát, hogy hátulról folytassuk. A szemem kiguvad kerek fenekének látványától, miközben karcsú derekát fogtam, vagy hasát simogattam. Eni zihálása és apró nyögdicsélései felvették a mozgásom ütemét. Szinte versenyt csináltunk abból milyen lassan és érzékien tudunk mozogni. A fejem már lüktetett, de nem akartam még elmenni, mivel Eni is láthatóan a kéjmámor kapujában volt. Aztán a nyögések és a zihálások ütemtelenné váltak, és apró remegésekben folytatódtak, én pedig nagyon finoman rátoltam majd hagytam, hogy néhány őrjítően hosszúnak tűnő várakozás után egy óriási robbanással csatlakozzak hozzá. Hatalmas élvezet volt, ritkán fordult elő velem ilyen az oldalon lévő lányokkal.
    Kis törölközés, és pihegés után, ismét kis simogatás, fülkényeztetés után hamar az érzéki szájában kötöttem ki. Innentől pedig nem kevés időt és energiát szánt arra, hogy maximális elégedettséggel távozzak… a szájába. Fantasztikus volt látni, hogy nem akar minél előbb kivégezni (kikezezni) másodszorra, hanem ugyanazt a finom kényeztetést mutatta be, mint az első menet előtt. Ennek köszönhetően másodszorra is óriásit robbantam, miközben lassan bent tartott a szájában. Megvárta, míg mozdulatlan leszek, és csak akkor engedett el. Rövid fürdőszoba látogatás után visszajött hozzám, és odabújt mellém, hogy apró simogatássokkal meghálálhassam neki. Tényleg szuper volt.
  • Elszámolás:

    Piaci átlag a NFVSZ nélkül, de az is megérő kategória. Előre rendeztük, bár én forszíroztam.
  • Összkép:

    Ebben a kategóriában (nagyon fiatalos BF) remek produkció-, nyoma sincs a szolgáltatás érzésének. Kifejezettem csak úriembereknek ajánlom a figyelmébe azzal, hogy nagyon vigyázzanak rá, őrizzék meg hamvas zsengeségét.
Happy Massage