• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Köszönöm szépen drága satyros! :)
    Rendkívül jól éreztem magam Veled, és örülök hogy Te is így hasonlóan gondolod! :)
    Imádok örömöt okozni, s rajtad minden mozdulattal éreztem, hogy minden pillanatát élvezed annak amit csinálok. S már ez melegséggel töltötte el piciny kis szívecskémet. :)
    Remélem hamarosan újra találkozunk, s tovább folytathatjuk azt, amit mindketten olyannyira szeretünk... ;)

  • Egyeztetés:

    Viszonylag könnyen ment , bár az én általam preferált időponthoz képest negyed órával később tudtunk találkozni, egyéb elfoglaltsága miatt. Ez nem jelentett semmi problémát
  • Megközelítés:

    Forgalmas helyen rendel, Bocskai és Karolina út közelében, könnyű és ingyenes a parkolás a ház előtt. BKV is jár arra, a GPS is ismeri a házszámot.A házba való bejutás is egyszerű, a lakás megtalálását a lépcsőházból nyíló oldalfolyosó nehezíti, de végig telefonkontaktban voltunk így ügyesen benavigált az ajtón.
  • Helyszín:

    A célnak teljesne megfelelő, nagyon otthonos kis kuckó, a fürdő ajtaja nem csukódott ottjártamkor, de engem nem zavart, hoyg Niki előtt zuhanyoztam
  • Lány külseje:

    Szép és vidám fiatal lány. Hosszú szőke haja van, mosolygós helyes arca , a vidámsága és életkedve nagyon sok pozitív energiát sugárzott , amit sikerült felfognom. A mellei szép nagyok, de a méretük miatt enyhén gravitálnak már. Imádtam őket! A bőre átlagos, fehér: nem szoláriumozott.
  • Action:

    Masszírozással egybekötött szex volt a napi program. Fürdés után masszírozással kezdtük, ami nem volt szakszerű, de a simogatásnál jóval többet nyújtott. Amikor a hátamat gyúrta, az kifejezetten jól esett. Krémmel dolgozik, a ruha a masszírozás alatt végig rajta volt. Közben sok mindenről beszélgettünk, nagyon oldott volt a hangulat. A masszírozás végén lekerült róla minden ruha és csókolhattam a méretes cickókat. Utána elkezdett franciázni. Már a masszázs alatt szóba került, hogy az a specialitása , nekem meg a kedvencem, hosszan, finoman , elnyújtva...
    Pontosan így csinálta, oktatni lehetne. Egész egyszerűen nem bírtam abbahagyatni vele, csak akkor, amikor (többször) csúcsközelbe kerültem és kénytelen voltam, különben eldurrantam volna.
    Ez így ment vagy negyed órán keresztül, aztán gumit húztam és hátulról kerültem beljebb. Pár perc alatt végem lett, hála a hibátlan és csúcs szuper francia felvezetésnek.
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam nála előre kérte az átlagos , eksönnel egybekötött órás ajándék.
  • Összkép:

    A masszázs jó volt, a franci fenomenális , a szexráadás. Mindent megkaptam, amiért mentem, nagyon elégedetten távoztam. Abszulut ajánlott szolgáltató!!!
Happy Massage