• Dóri26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, a második próbálkozásommal sikerült is elérnem és időpontot egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    Az Egressy útról könnyen megközelíthető, könnyű parkolni a ház körüli parkolókban.
  • Helyszín:

    A lakás egy régebbi építésű négyemeletes ház második emeletén található. A kialakítás praktikusan és célszerűen van megoldva, a fürdőben nagy sarokkád, van bőven tusfürdő választék, szép nagy és illatos a törcsi, egyedül a bojlerrel volt némi küzdelmem hol pörkölt hol meg fagyasztott. A szobában ahol voltam hatalmas francia ágy várt hangulatos gyertyafényben.
  • Lány külseje:

    Lenyűgöző, számomra túlságosan is, mert már az első mosolyától teljesen zöldfülű tinédzsernek éreztem magam. Úgy éreztem kezdek kicsit szerelmes lenni.
  • Action:

    Némi andalgós puszilkodással indítottunk, majd felajánlottam, hogy megmasszírozom egy kicsit amit hálásan fogadott, végül a masszázs egy franciás kalandba torkollott. Ezután kezébe kapta az irányításomat és egy hihetetlen, finoman köpködős, ártatlan kislányos nézéssel rácsodálkozós, őrjítő franciát kaptam, és ez még csak a kezdet volt mert már jött is a lovacska minden féle trükkel megspékelve. Itt már éreztem, hogy szerelembe estem, ezért próbáltam fordítani egyet az események kormány rúdján ezért a klasszikus misszionárius pózba irányítottam. Mint kiderült jól tettem, mert nagy meglepetésemre egész jó eredményeket értem el. Ezután viszont már összegubancolódnak az események a fejemben, mert elég sok féle fajta változatban próbáltunk a másiknak minél több örömet okozni, mindkettőnk nagy örömére. Végül (a mindenki számára kihagyhatatlan) kislányos, orális kivégzésben adtam meg magam a szelíd erőszaknak. Eddigre már menthetetlenül, fülig szerelmes voltam Dórába. Levezetésként nagyon jót beszélhettünk és nagyon nehezemre esett elmozdulni Dóra mellöl, de hát szólított a kötelesség.
  • Elszámolás:

    Én szeretem az ilyet előre rendezni (ő nem ragaszkodott hozzá), ajándék/teljesítmény, minden szempontból a teljesítmény irányába billenti pozitívan a mérleg nyelvét a szokásos ajándékkal szemben.
  • Összkép:

    A kedves nőiességbe burkolt, elsöprő vadság, azt hiszem így jellemezném. Szóval nem csak hazavinném egy-két hétre, hanem, ha most kellene döntenem az újraházasodásról, akkor a jelenlegi tapasztalataim alapján neki ajánlanám fel a hitvesi gyűrűt.
Happy Massage