• Mistyke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    Kedves szil9x,
    Csak azért akarom elmondani hogy mit vállalok és mennyiért, hogy ne a helyszínen legyen kellemetlen szitu belőle, bocsi. A környék rehabilitációja még fejlesztés alatt, sajnos még nincs kiűzve minden benszülött, de köszönöm hogy megjegyezted. Többet nem tudok hozzáfűzni, köszönöm szépen a pozitív visszajelzéseket :) :) :)
    Puszillak

  • Egyeztetés:

    Szokásos. Telefonon. Megkérdeztem ráér, -e? A részletekért nem is kérdezősködtem. Meg is jegyezte. Elmondjam mi van benne, hát akkor mondd:)Egyből felvette. Kedves volt a hangja. Kuncogtunk is egyet.
  • Megközelítés:

    A Corvin negyedben van. Rehabilitációs területen. Az Üllői úttól nem messze. Parkolni lehet ingyenesen. Azért még ezen a környéken is vannak bennszülöttek. Pontosabban a környező utcákban...
  • Helyszín:

    Újépítésű szép társasház. Megnyerő. A lépcsőház zárt és sötét a földszinten. A lakás nagyon kellemes. Jártam pár helyen, de eddig ez volt a legtisztább. Szerencsére a tusfürdők között van illatmentes is. Ezt választottam. Szájvíz külön műanyag poharakkal, fogkefe, rengeteg tusfürdő. A szoba is ízléses és tiszta.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitáskor végigmértem. Jobb, mint gondoltam. Mindenkinek megvan a maga típusa. Én a vékony csajokra gerjedek szép arccal. Hát ő pont ilyen. Puszi, puszi. Teljesen laza és kedves. Egy hálóingben fogadott szép bugyival és melltartóval. Törölköző, aztán irány a zuhany.
  • Action:

    Fürdés után. Törölköző le. Nem beszéltünk meg menetrendet, úgy voltam vele, hogy felesleges, ahogy adja magát. Álltunk egymással szemben. Mosolygott egyet és már ereszkedett is lefelé. Szájába vette és elkezdett vele játszadozni. Gyengéden csinálja érzéssel. Szép az arca. Szereti csinálni, igen. Ad hozzá hangokat, de azt nem gondoltam, hogy valóban így érzi, csupán a show része. Végül is mit bánom én? Időközben lekerültek a ruhák róla. És az ágyra huppantunk. Páran írták, hogy mélytorkos. Én ezt nem tapasztaltam. Úgy fordult, hogy én is elérhessem a punciját. Elkezdtem a csiklóját izgatni, Tetszett neki. Nem ajánlottam fel a 69-et. Várt. Várt. Aztán csak rákérdezett. Szereted? Háát mondom legyen. A számra tolta a punciját. Imádja. És igényli is. Hagytam, hogy irányítson. 4-5 perc után már a gumit kereste. Beleült. Élvezte. Ő szereti a répát. Munka ide vagy oda, ő amúgy is igényli a sexet. Belemarkoltam a fenekébe és úgy húztam rá. Nagyon kellemes. Igazi barátnő érzés. Lehet dugni keményen. Utána kutyapóz. Szeretem a vékony lányokat, a vékony combokat keskeny derekat. Ő pont ilyen. És kívánja is a faszt. Lehet hátulról is tolni. Csípőjét megfogtam és húztam rá. Utána szájjal kivégzett. Pihenés, beszélgetés, aztán a második menet. Annyi különbséggel, hogy itt kicsit oldalról is dolgoztam rajta.
  • Elszámolás:

    Szokásos. Teljesen megfelelő. Előre leadtam neki a jussot.
  • Összkép:

    Mosolygós kedves és szereti amit csinál. Nem a vérprofi, hanem a barátnős fajta. Nekem bejön. Helyszín jó. Mistyke odaadó. Tényleg. Ajánlott kategória. Laza a hangulat, nem görcsös. Élmény. Ajánlott kategória.
Happy Massage