• Mistyke

  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    Szia Drága Goni :)

    Megtisztelő hogy az istennőd lehetek :) Köszönöm szépen a kedves, dícsérő szavakat, örülök hogy jól érezted magad nálam :) És még jól is fogod, remélhetőleg :P Nos, a konyhám nem nagy szám, és sajnos nem tudnál nekem levest főzni, mert nincs min :( De ha nagyon akarsz, egy bögréslevest megihatunk majd egyszer :P na meg nemtudhatom, kinek mi a szimpibb: a szájvíz- a fogkefe/fogkrém, szájspay, vagy a mentolos cukorka, hát biztosra mentem :D Maradjon továbbra is a hálószoba a kedvenc helyünk, ahol elkalandozhatunk Mistykébe, az új világodba :P :D
    Óh jaj, szerintem még várjunk azzal az elvétellel :P Fiatal vagyok még a házassághoz :D Kell egy kis idő, hogy kiélhessem magam, hogy másnak is megmutathassam a bennem rejlő istennőt :P

    Még egyszer köszönöm szépen, várlak vissza :) Csókok

  • Egyeztetés:

    Előre egyeztettünk és minden pikk-pakk-ul ment,én átsétáltam hozzá és ő úgy várt mintha a hercege menne hozzá, vagy valami hasonló.
  • Megközelítés:

    Mint a térkép is mutatja pont itt van,ami rossz, mert én nem pont ott vagyok a közelében most. Ez nekem baj..amúgy metró vili parkolóhely a közelben. Totál belváros.
  • Helyszín:

    Szép nagy lakás lehet,de nem néztem körül mert időm sem volt és nem azért mentem. A konyha érdekelne, mert főznék neki egy fini levest. A fürdő tipp topp,vigyáztam is rá,igaz nálam is minden pont ilyen, szinte otthon voltam. Még cukorka is van,,mamma miiaa. Tusfürdőt azonnal találtam a parfümömhöz. Max dicséretem,mert van ízlés és kínálat!
  • Lány külseje:

    Jó kérdés,,nekem típusom,ha én ránézek szép lesz a napom!! Tetszik mindene,nagyon szép lány,akihez én félve nyúlok, mindig is úgy tettem,,mert a szemei elvisznek egy új világba. Mistykebe..Szép ő meztelenül,ruhában vagy sexy cuccban, le sem tudom írni. Nekem bombanő. Álmaim szépe.
  • Action:

    Van tapasztalatom bőven, de vele új dimenziókat nyitottunk meg.Egy húron pendülünk ,vagy nagyon is összeillünk és egy az ízlésünk. Az actionrol-sexy rucyban várt mire én visszaértem a tusolásból, elvette az eszem azonnal. Mindig finoman, érzékien próbáltam hozzáérni, most annál is jobban. Mintha a barátnőmhöz érnek hozzá ,,,feldob és felvillanyoz azonnal. Finom csókok,amivel képtelenség betelnem, így kezdtük, majd óvatosan lebontotta a szerelését. Nem is tudom, hogy ő ,kezdett-e franciába, vagy én bújtam be a lábai közé, de akárhogy volt, maximális volt. Szereti ha finoman nyalják, és igazgat, tesz vesz, míg egyszer a számban érzem a remegését és annak ízét...imádom. Ezek után belerakta magát a farkamba és táncolt mint egy balerina, megrakatta magát..:))majd én mivel lusta vagyok..sosem leszek az később--a kedvencemmel folytattuk hátulról vettem kezelésbe,szó szerint rommá dugtam, mert imádok vele így lenni, és ő is szereti ha uralkodom rajta. Majd az előkészített popsiba raktam át, amit már önkívületben dugtam míg bírtam..nem volt idővallum, mert másfél órát voltunk együtt....3-szor mentem el úgy ,hogy akkor bújt alám, amikor kellett, mintha tudná mit akarok. Action közben csak biztat,irányt ad, én meg úgy szétdugom, ahogy csak tudom. Nem tudom hány orgazmusa volt, de nem egy...A lepedőt szétszorította miközben a két szép szempár találkozott...Az övé szebb:)) Majd játszottunk a játékaival is. Én szeretem nézni, ahogy elmegy tőlük,inspirál hogy keményen rakjam meg,meg is tettem mindig. Meg is fogom....:))mindig ha benne lesz.
  • Elszámolás:

    A telóban mondott ajándék nem változik,de utoljára a fél óra már azt hiszem a húzósabb kategóriába esik, kutyát nem erdekli,,csak egy dolog érdekelt, az pedig ő saját maga. De ugye ez egy ismeretterjesztő oldal ezert mondom el,így kell készülni. Minden percét megérte, a percek a kevesek.
  • Összkép:

    Ha rajtam múlna holnap elveszem,,nem tudom mik a hibai,,de tudom mi az előnye,,imádom és remélem sokszor találkozunk még. Ha meg megkérném a kezét akkor az úgyis kiderül...frankon megkérném,,imádom minden rezdülését..de egyedül nem megy...
Happy Massage