• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A legújabb hirdetés szerkesztésénél vettem észre amint a fotón hátulról milyen szép formás szexi popsija van,nagyon megtetszett. Privi üzenetben azonnal küldtem időpontot, amit hamarosan el is fogadott. Később onlinen is bejelentkezhettem hozzá ,így meg volt erősítve a randi is. Telcsijén csak a randi kora délutánján hívtam, jól elnevetgéltünk, kedves volt végig, mindent elmondott ami érdekelt. Egyszerű,tökéletes,kiváló,mondhatnám. Top-on van minden szinten.
  • Megközelítés:

    A rendőrpalota előtt parkoltam le,igaz fizetős,(320-egy óra)de volt hely bőségesen,nem kellett keringenem körbe-körbe. Az Árpád hídnál a BKV járat bőséges, bármely irányból jövünk-megyünk.
  • Helyszín:

    Mint egy kis paradicsomsziget, nemcsoda hogy nemszívesen költözne el innen, minden finomság a közelben van. Új építésű társasházban találtam meg,kódok után a lift repített a megfelelő emeletre. Tisztaság félhomály mindenütt az ajtóig. Biztosan van kapcsoló is, de most jól jött volna éjjellátó szemüveg is, pedig csak délután volt még.A lakás tiszta jó illatú kellemes ahogy a légkondi hűvösen tartja.Csodásan belakható lakás,látszik hogy élvezi is. A szobának nevezhető helyiség a nappaliból van ügyesen kialakítva ,nagy csodás franciaággyal,szemben a falon tükörcsempével tökéletes. Mellette a fürdő káddal ellátva ,zuhanyfüggöny jó lenne a kicsapódó víz miatt. Sok jó minőségű tusfürdő,szájvíz pohárkákkal kitéve,és a türcsi is megfelelő. Szupi.
  • Lány külseje:

    Vékony szexi popsival megáldott barna hajú és szemű szépség fogadott fekete szexi átlátszó ruciban. Alaposan megnézegetett majd csókocskákkal sem fukarkodott.Mosolygott végig kedvesen. Lefürödve fogadott,még vetkőztem addig üdítővel kínálgatott,mentes ásványvizet kértem. Cicik szilikonosak és nagyon érzékenyek főleg a bimbócskák. Popsi feszes,kiváló. Bőre bársonyos kellemes tapintású. Csókolgattam tapogattam is rendesen.))
  • Action:

    A fürdőből visszatérve az ágyon várt,szexi ruciból segített kihámozni magát. Csókokkal kezdtünk,a körém tekert türcsi azonnal le is csúszott rólam. Kezével azonnal tesztelte a töltöttséget ami akkorra már harckészen állt,végigcsókolgatva testemet franciázni kezdett. Próbáltam ujjazni egy kicsit,de az nemigazán tetszett neki,így abba is hagytam. 69 be fordultunk kérésemre, alulról is szerettem volna látni popsiját,punciját. Csiklóját franciázva hamarosan elérte a gyönyör,nagyon érzékennyé vált utána. Óvszert ügyesen ő tette fel,és pacival kezdtünk. Ezt nagyon szereti és szereti ha ő irányítja az ütemet és a mélységet is.))Hagytam karómba húzatni magát. Azután szemből szexeltünk hosszasan,lábait pakolgattam volna nyakamba stb. Az ágy lábvégénél van egy perem,ott megtámasztottam magam és tövig nyomhattam puncijába, nemsokára el is ért az élvezet, gumit lehúzva a szájába élveztem, majd eldőltem az ágyon,mint egy darab fa(sz))). A légkondi hatása itt már nem érződött teljesen felforrósodott közöttünk a levegő. Mosolyogtunk végig,a türcsibe megtörülköztem,addig a fürdőbe kisietett . Összebújtunk,mint egy szerelmes pár beszélgettünk, majd felajánlottam egy kis masszázst kényeztetésként. Olajjal(hála istennek volt neki)kezdtem de előtte végigcsókolgattam vállait nyakát hátát, majd átmasszíroztam főleg a csodás feszes popsiját. Fordulás után újabb orgazmusáig franciáztam.Megint jelezte hogy már túl érzékeny lett, mert neki megvolt. Frissítő pancsira jött velem. Öltözködést követően érzéki búcsúval,kielégülve távoztam.
  • Elszámolás:

    Többféle lehetőség van,egy kedvezményes bőség csomagot választottam, amiből 2 extrát kértem, de összességben nem több mint a pesti átlag máshol. Összességben kedvességben,tökéletesen megéri.
  • Összkép:

    Egész napi hosszú melóból mentem hozzá,rendesen feltöltött már az első perctől kedvességével,szexy nőiességével,csókjaival.Barátnős érzés is kiváló,örülök hogy megismertem,szívesen jövök még hozzá,vagy hozzátok Letibaba barátnőjéhez is 3 -asban.))Ajánlott kategória,nagyon is.))
Happy Massage