• Mistyke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    Kedves Pacocoarente,

    Jól esik hogy ennyire tetszettem neked, örülök hogy jól érezted magad :)
    Nincs is 50 tusfürdő :D :D :D Csak próbáltam a legnépszerűbb márkák közül válogatni párat, hogy tényleg mindenki megtalálja ami neki a legjobb :D
    További kellemes hetet :)
    Puszik

  • Egyeztetés:

    Mivel már nagyon régen (te jó ég)nem kaptam női kényeztetést és nekem sem volt szerencsém egy finom, kedves partnerhez, ezért úgy gondoltam felkeresek egy hivatásos barátnőt egy óra erejéig. Mistyke-re esett a választás. A telefont Ő vette fel és mivel épp szabad volt fél óra múlva már csengettem is. Előtte kedvesen elmondta a program-ajánlót.
  • Megközelítés:

    A Corvin-negyed újépítésű társasháza könnyen megközelíthető akár kocsival, akár tömegközlekedéssel. Az épületbe is kaputelefonon keresztül engedett be.
  • Helyszín:

    Egy remek kis lakás. Vadonatúj berendezés, igényes kivitelben. Egyedül fogadott. Csendes nyugodt lakásában a tusfürdők töménytelen mennyiségben álltak a rendelkezésre (kb 50 db)...és minden amit csak kívánhatsz. No.1. helyszín.
  • Lány külseje:

    Ő nyitott ajtók egy szexi kis ruciban. Már a látványtól is majdnem hanyatt vágódtam (utána meg tényleg)annyira gyönyörű lány állt ott előttem. Komolyan mondom a fényképei alapján (amik így is elég kívánatosak) nagyságrendekkel izgatóbb Mistyke megjelenése (is). És az a ruci...hmmmm...az agyam eldobtam..:)
  • Action:

    Hát én úgy le voltam nyűgözve a külsejétől és a személyiségétől (amit rögtön levesz az ember, hogy nem egy hétköznapi lány, hogy igazán csak álltam ott, egy száll törölközőben,mint az a bizonyos a lakodalomban. Finom csókokkal indított, miközben magamba szívhattam bársonyos bőrének csodálatos illatát. És most tényleg nem túlzok. Nekem nagyon bejött ez a lány. Aztán kezelésbe vett lentebb is. Igazából csak hagytam magam sodródni a dolgokkal, mert úgy érzetem ha én veszem át az irányítást, biztos hogy csak rosszabbul fogom csinálni a dolgokat. Előkerült a védőfelszerelés, Ő pedig beillesztette a helyére amit kell. Nem is tartottam magam sokáig, de annyira magával ragadott a tekintete, a hangja, az illata, hogy nem nagyon tudtam kontrollálni a lábaim között a dolgokat. Ezután kedvesen rendbe rakott és finoman hozzám bújva cseverésztünk. Olyan gyorsan eltelt az 1 óra, hogy észbe sem kaptam és már mennem kellett. Fájó szívvel, de teljesen lenyűgözve távoztam.
  • Elszámolás:

    Az minőség/érték arányról csak a legmagasabb szinteken tudok beszélni. A piaci trendnek megfelelő. Semmi kétség, hogy nem volt kidobott ..Sőt!..:-)
  • Összkép:

    Hát nehéz lesz összefoglalnom, de nemcsak testi, hanem valóban lelki simogatást is kaptam, ami nekem nagyon jól esett. Irigylem az pasit, akinek a barátnője Mystike és nemcsak azért amit az ágyban nyújt. Nálam Ő most a No.1.! :)
Happy Massage