• Mistyke

  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    Kedves Zealous,

    Köszönöm szépen hogy szavakba öntötted élményed :) Bocsi a körülményes időpont miatt, remélem legközelebb kicsit könnyebben sikerül majd megegyeznünk :) Hamarosan új képekkel készülök, remélem azon kicsit előnyösebben leszek fotózva :D Örülök hogy jól érezted magad, és várlak vissza hogy jól érezzük magunkat :) :P

    Csókok

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk, majd online bejelentkeztem, váltottunk néhány üzenetet, már abból leszűrtem, hogy kedves és korrekt lánnyal van dolgom.
  • Megközelítés:

    Kocsival egyszerű, a parkolás a szemközti parkolóházban simán megoldható.
  • Helyszín:

    Nyóckerben lévő újépítésű komplexum, 1 utcára a gettótól. A lakás is szép, rend, tisztaság, higiénia. Majdnem az összes kapható tusfürdőből találunk és szájvíz is van pohárral.
  • Lány külseje:

    A képeken nem túl előnyösen fotózták. Az arca sokkal helyesebb, nekem abban a ruciban és cipőben nagyon bejött. A 15 centis sarokkal nem csak karcsúnak, de még magasnak is tűnt. Cicik kicsit gravitálnak, de nem vészes, alakja és a szeme is nagyon szexis.
  • Action:

    Zuhé után az ágy szélén kezdtük egymás közelebbi megismerését, majd a kis puncit kényeztettem, ami úgy tűnt nagyon nincs ellenére, ennek hatására nyúlt is a műszerész, hogy az se maradjon ki a játékból, így rögtönözve egy kis fordított 69-et. Aztán előkapott egy gumit, amit szájjal gyorsan felvarázsolt és egy kis pacigolással ki is végzett. Nagyon jól mozgott ebben a pózban is. Letisztogatott, majd beszélgettünk, itt nekem olyan érzésem volt, mintha évek óta ismernénk egymást, olyan közvetlenséggel csevegtünk.
    Majd a második kört ő kezdeményezte franciás felvezetéssel, aztán doggyban folytattuk, innen átkértem a kis főnököt popsiba, Mystike oldalt feküdt, majd háton fekve szemből is kiélveztem a helyzetet, aztán gumi csere, puncibam folytattuk, majd franciás levezetésére szerettem volna, így szájjal kezdett kényeztetni a környéket sem kihagyva, bár teljesen bekapni nem sikerült, de sajna az idő vége felé jártunk, így gyorsan még hátulról támadtam, de nem akartam visszaélni vendégszeretetét el, ráadásul jött utánam nemsokkal egy MT, így még gyorsan lezuhanyoztam, és konstatáltam, hogy nem mindig elég 1 óra 2 kanyarra.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, a mértéke a helyszínen sem változott.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, remélem ez kölcsönös volt. Biztos megyek még, mert valami nagyon megfogott benne, talán az a nézés... ;)
Happy Massage