• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Köszönöm szépen ezt a csodálatos beszámolót, örülök hogy jól érezted Magad. Remélem mihamarabb találkozunk újra, hogy ismét jól indulhasson a reggel(ünk)! :)

  • Egyeztetés:

    A szimpatikus keblek alapján, néhány lánnyal csevegéssel, üzikkel félénk ismerkedésbe kezdtem az oldalon. Mivel Niki reagált is rá, pár üzenet váltással, telefonos beszélgetéssel konkretizáltuk a lehetőségeket, majd online bejelentkezéssel foglaltam időpontot.
  • Megközelítés:

    GPS a ház előtt mondta, hogy megérkeztél, parkolás miatt tovább kellett menni, kis kunkorral vissza, de ha figyeltem volna, hogy Niki által mondott keresztutcát írjam be, egyszerűbb lett volna. BKV-ról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Ideális búvóhely, másfél szobás, tiszta lakás, zavaró társbérlő nélkül.
  • Lány külseje:

    Nagyon szééép… Csodás mosolya van, a képek nem adják vissza, milyen gyönyörű az arca. Alapból a soványka csajokat kedvelem, de most elhatároztam, hogy kipróbálom, milyen egy teltebb lánnyal, kellemes, formás, kívánatos teremtés. Szexi kis ruciban várt, hozzá illő fekete combfix harisnyában, ami amúgy is a gyengém.
  • Action:

    Miután ajtót nyitott, puszi, ölelés, a kölcsönös szimpátia azonnal érezhető volt. Üdítővel, ásványvízzel, és egy hatalmas törölközővel  kínált, már indultam is zuhanyozni. Fürdés után egyeztetésre nem volt szükség, tudtam, hogy tudja, mi lesz nekem a jó. Finom csókokkal, öleléssel kezdtük, igazi nyelvessel, amit nagyon izgatóan csinál, incselkedik, finoman harapdál közben. Közben a harisnya kivételével lekerült róla a ruci, elmélyülhettem a méretes cicik közt, kis puszi a hasára, utána nyalakodás… Átfordultunk franciás játékba, látszott rajta, hogy élvezettel csinálja. Szájjal, cicikkel, nyelvével felváltva kényeztetett, mielőtt kilőttem volna a patront, gumit kérem, kis lovaglás, majd fordulás kutyusba, hihetetlen jó érzés volt közben ölelni, és finoman mozogni vele, benne. Utána visszafordulás, gumi le, és a korábban már megtapasztalt franciás kebelszex befejezést kértem. Mivel egy lövésre szoktam csak vállalkozni, kis pihi, és beszélgetés következett, csók, ölelés, egyszerűen nem kívántam elindulni. Majd Niki csak a maga kedvelésére újra hadrendbe állította a szerszámot, gumi fel, és meglovagolt. Gyönyörű volt így fölém hajolva, látható volt, hogy mennyire élvezi az együttlétet. Ezután ismét egy kis beszélgetés, kértem, hogy forduljon hasra, hogy picit a nyakát, hátát, popsiját is simogathassam. Ennek az lett a vége, hogy ő hason, én meg szinte rajta fekve számmal az egyre széjjelebb nyíló lábai közé jutottam, és már én kényeztettem. Nyelvháttal éreztem az ágaskodó csiklóját, óvatos tekergéssel adta tudtomra, hogy merre tovább, a vége fele már csak ott tartottam a szám, kinyújtott, hajlított nyelvvel, a mozgást Ő adta, ahogy neki a legjobb volt. Finom, kis nyöszörgésszerű nyögések, néhány összerándulás, és jó adag kifolyt nedű adta a tudtomra, hogy ez az élvezet részéről nem a filmművészetnek szólt… Búcsúként kértem, hogy a kebleivel simogasson még meg, hát ebből megint nem lett elindulás… Cickóival alulról, két oldalról betámasztotta a zacsit, finom nyalakodással ismét felhozott. Fenomenális érzés volt… Csak kértem, hogy még, még… Picit tekergette kebleit, amivel közrefogott, nyalakodás, élvezkedés, úgy éreztem, be kell tennem neki, így gumit kértem, és misszionárius pózban végül eleresztettem egy második lövést. Levezetésként együtt mentünk fürödni, ahol még megcsodálhattam gömbölyded idomait, tusfürdővel még játszottunk kicsit, mint egy jó kapcsolatban.
  • Elszámolás:

    A szokott módon előre letettem ahogy szoktam a korábban megbeszélteket, induláskor még ugyanott volt, fura érzés volt egy ilyen együttlét után rátérni, hogy ez az, amiben megegyeztünk.
  • Összkép:

    Egy órás együttlétre mentem, de egy jó másfél órás orgiáról jöttem el. Gyönyörű lány, látszik, hogy nem kényszerszolgáltató, élvezi amit csinál. A mai alkalom bekerült életem top 3 együttlétei közé, a fizetősek közül meg végképp az első helyre. Ha csak 1 dologra tudok majd emlékezni, ez szeretném, hogy legyen.  Szerintem azért nincs róla sok beszámoló, mert aki együtt volt vele, nem akarja, hogy utána alig lehessen hozzá időpontot kapni, mert ha mindenki megírná, amit tud, az lenne az eredménye.
Happy Massage