• Gitta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen és gyorsan ment, kedvesen tájékoztat a lehetőségekről. Nagyon kellemes, szexis már a hangja is.
  • Megközelítés:

    Könnyű, a GPS odatalál, de a budaiak előnyben.
  • Helyszín:

    Szép polgári lakás, családias hangulattal, a kolléganőivel simán összefuthatsz, de MT-vel nem. Erre nagyon figyelnek. Gitta szobája közvetlenül a fürdőből nyílik,hangulatos sejtelmes gyertyafény, az utcára nyíló ablakon a redőny leeresztve.
  • Lány külseje:

    Itt állt el először a lélegzetem! Gitta az ajtó mögött állt magassarkúban és egy szál fekete bugyiban, az arcán hatalmas mosollyal. Királynői termete van, cipőben magasabb volt nálam, aztán mezítláb már nem volt kisebbségi érzésem. Természetes gyönyörű keblek, asszonyos csípő, hosszú izmos combok. Hihetetlen már eddig is! Mindezek mellé fekete illatos haj, igéző zöldes színű szemek, vakító fehér fogsor és állandó mosoly. Tényleg nem túlzok. Valószínűleg bennem genetikailag van kódolva az ilyen típusú lányok iránti szenvedély.
  • Action:

    Miután kissé magamhoz tértem bódultan követtem Őt, de a szememet képtelen voltam levenni ringó csípőjéről, izmos fenekéről. És ezután még egyre jobb és jobb dolgok következtek, tele meglepetésekkel.
    Úgy érzem hogy elég szegényesen adná vissza a Vele töltött időt és élményt ha most elkezdeném sorolni hogy elölről,hátulról stb. Egyszerűen arról szól az egész hogy két ember jól érzi magát együtt. Ha irányítani akarsz követ, ha tanácstalan vagy, kézbe veszi a dolgokat.
    Azért a fantasztikus guggolós lovaglást vágtatempóban meg kell említenem, mert ehhez hasonlót még nem volt szerencsém átélni.
    A szenvedélyek csillapultával odabújik, simogat beszélget. Értelmesen, bármiről.
  • Elszámolás:

    Korrekt,visszaadni is tud ha kell.
  • Összkép:

    Az utóbbi másfél hétben kétszer is meg kellett látogatnom Gittát, mivel az első után alig tértem magamhoz, hogy ilyen van. A beszámoló írását azért is húztam el kicsit, hogy kissé távolodva az eseményektől objektívebb tudjak lenni. De egyszerűen erről a lányról csak szuperlatívuszokban lehet írni. Persze, ízlések és pofonok, de engem annyira elvarázsolt először a külseje aztán a kedvessége, a hozzáállása végül az egész lénye, hogy csak a legnagyobb elismerés hangján tudok írni Róla. Nem találkoztam még NŐ-vel, aki ilyen kedves bájos-bújós, ugyanakkor izgatóan profánul szenvedélyes is tud lenni.
    Legyetek hozzá kedvesek, és ugyanazt fogjátok visszakapni. Vigyázzunk Rá!
Happy Massage