• Valéria

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves TOP50Bestiam!

    Örülök neki,hogy kellemes pillanatokat okozhattam Számodra)
    És ami nagyon imponált,az az,hogy (öltözékkel)
    készültél;)
    Puszi:Amanda

  • Egyeztetés:

    E-mailező MT ajánlotta, bár nem ragyogó beszit írt, de régóta figyelem Amand’t , mert felpattan mikor kíváncsi vagyok hogy, ki kínálja a popóját alapban. OIE jól működöt, de megint üzengetni kellet, hogy az időpontot pontosítjuk.
  • Megközelítés:

    Beszi Map útmutató, BKV odatalál plusz pár tömb séta.
  • Helyszín:

    Panel. Földszint. Francia szivacs a padlón, de a végén csak az ő térde fájt. Fürdő rendben, a szoba nekem sötét volt, de a szemem meg szokta, és tömjén égetés egy kicsit sűrítette a levegőt.
  • Lány külseje:

    Olyan mint a képekben, kis vékonyka - élőben, az arca nekem egy kicsit helyesebb volt mint a képekben , de aki szereti a melleket, csak annyit mondok hogy már volt gyereke. Szóval a fiatal MILF kategóriában van.
  • Action:

    Az OIE lehet hogy inkább törzs vendégeknek való mert nem tudtam semmit, csak úgy vakon mentem bele, és csak azért szolok mert van egy kis hátulütője a rendszernek, mert még ki se köptem a kérdést és már mondta hogy nem lehet videózni. Azért nem volt nagy baj mert tetszett, hogy érdeklődött utánam.

    Zuhany után, ügyes kis kézimunkával felállította, és gumis franciával folytatta, Párja tiszteletbeli kérése miatt már nem vállal natúrt, de így is nagyon ügyesen használja a nyelvét, és jól lehet döngetni a torkát. Szájból puniba, ami a gumis franciázásnak az előnye, szakítás nélküli élvezet. Angol közmondás - ha nem lehet javítani,reklámozd. If you can't fix it, feature it. Itt is bírja a nyomást, előröl, hátulról, jó fogni a vékony kis derekát. Persze, kíváncsi voltam a popójára, bírja e? Többször is volt, hogy alapban van de méret függő. Amandánál nem kellet csalódni, szépen lassan egy kis zselé segítségével befogadta tövig. Ha lenne panaszom akkor az lenne, hogy túl tudja lazítani a végizmát, de azért elég sokáig bírta. Mikor a gumit levettem, kimentem lemosni hogy tiszta rúddal élvezzek a helyes kis arcára, megint a kézi munka kiváló volt, ha én csinálom, tovább tartott volna. Latszik hogy nagyon szeret franciázni, vissza tartotta magát, de ép hogy. Jó csaj és nem feszítettem a témát, csak elbeszélgettünk erről arról és letelt az óra.
  • Elszámolás:

    Előre történt, de nem volt megbeszélve, így izgultam hogy mi lesz. Minden az alapban, így baráti volt.
  • Összkép:

    Jó kis csaj, megértem hogy a párja nem akarja hogy baja legyen, és mivel kézzel feltudja állítani, nem volt probléma, amúgy elég izgató csaj volt, és jól reagált mindenre. Köszi.
Happy Massage