• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Kedvesem,örülök, hogy jól éreztük magunkat!
    Ahogyan Te, én sem "csak " csináltam :) Talán én magam vagyok :D
    Köszönöm a visszajelzést!
    Ölelés!
    D

  • Egyeztetés:

    Telefonon. Kedves a hangja és röviden de pontosan informál. Mondjuk nem sok kérdeznivalóm akadt. Két és fél óra múlva már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Zúglóban a Hungárián kissé túl. Oda lehet jutni BKV-vel (troli), de azért autóval kényelmesebb. A parkolás ingyenes és hely is van bőven.
  • Helyszín:

    Szépen rendben tartott négy emeletes kockaház egy csendes környéken. A lakás kellemesen és ízlésesen van berendezve. A szobából végül keveset láttam (lásd action), de az is hangulatos és minden benne van, amire szükség lehet (pl. fogas). A fürdőszoba pedig minden igényt kielégít (az enyémeket tökéletesen). Dóri avval kezdte, hogy mindenütt gyertyákat gyújtott, ami nagyon kellemes hangulatot teremtett és módot adott arra, hogy megállapítsuk az első közös vonásunkat: mindketten imádjuk a gyertyákat.
  • Lány külseje:

    Észveszejtően gyönyörű! Amit a képeken nem látni, csodaszép arca van, bájos mosollyal. A fotók egyébként egyáltalán nem adják vissza, hogy mennyire szép és, élőben, fiatalabbnak tűnik, mint a képeken. (Nem viccelek.) Vékony, mindenhol feszes, kivéve a telt ringó melleket (a gyengém). És ehhez jönnek még a duzzadó kisajkak (a másik gyengém - igen, a férfi a gyengébbik nem, legalábbis ha kísértésekről van szó).
  • Action:

    Melltartóban és egy vékony fehér csípőnadrágban fogadott. Kézfogás, puszi, kedves mosoly, vízzel kínál a szobában. Nyoma sincs semmi elfogódottságnak, tartózkodásnak. Már az előkészületek is jó hangulatban folynak. Dóri lapján kiszúrtam a sarokkádat. Úgy terveztem, hogy a látogatás első felét vízben töltjük. Dóri készséggel ráállt a telefonban és mire megérkeztem, a kádba már folyt is a víz. (Első alkalom, hogy valaki emlékszik erre a kérésemre.) Megbeszéljük, hogy a vizet is mindketten szeretjük. A kád köré is gyertyák kerülnek és mialatt Dóri szépen kirakosgatja őket én már a hátával és fenekével ismerkedem. Aztán, miközben ülök a kád szélén, ő szinte alám fekve megkezdi az árbocállítást. Puhán, finoman és azonnali sikerrel. Gyorsan váltást is kérek, hogy én is felderíthessek minden szépséget, mielőtt erőt vesz rajtam az önzés. Közben csókokat is váltunk, finom érzéki csókokat. Aztán én is kipróbálom Dóri előző pózát, majd, hogy még kényelmesebb legyen, ő átül egy magasabban fekvő kádperemre. (Mindent a vendégért!) Mennyei érzés ingerkedve játszani a teremtés legfinomabb ajkaival. Aztán javaslatomat elfogadva mindketten beülünk a vízbe és én teljes vízvezeték szerelő tudásomat megcsillogtatva leszerelem a tusfejet, hogy a vízsugárral masszírozhassam a víz alatt Dórit. Tetszik neki az ötlet és kis idő után hátradől, szemit lehunyva átengedi magát a kényeztetésnek, amit a jóni masszázshoz hasonlít. Nem törünk a csúcsra, de élvezet látni, hogy milyen kellemes érzéseket kelt benne. Közben életem egyik legszebb látványában gyönyörködöm: Dóri kebleit lebegteti a víz. Majd mindketten hátradőlünk és elengedetten beszélgetünk az érzékiségről, miközben hol a lábával, hol a kezeivel incselkedik velem. Megkóstolom a lábujjait, végigsimítok hosszú combjain. Aztán előre dőlve mellei közé vesz az ezredest, aki azonnal dandártábornokká lép elő, és mialatt kecses nyakát és tarkóját simogatom, a paradicsomban érzem magam. Végül, én ülök a magaslati kádperemre (kölcsönkenyér visszajár) ahonnan a Mont Blanc magasságába juttat mély érzéki francia kényeztetésével. Rövid időre magamra hagy a kádban (diszkrét tisztogatás), majd közösen bűnözünk: a kádban elszívunk egy-egy cigit. Én a kád falának támaszkodva, ő pedig nekem, lehetőséget adva, hogy füst-szívás közben a kebleit simogassam. Ezalatt egy teljesen közvetlen beszélgetést folytatunk, amiben sok olyat mond, amit nagyon jó hallani és, amit neki el is hiszek. A tervezett második felvonásra pontosan nulla perc marad, de egyáltalán nem bánom. Azt mondom neki, hogy majd a szabadsága után visszajövök, hogy azt is kipróbáljuk, de, most így visszagondolva, kicsit kételkedem, hogy valaha is túl tudunk-e majd jutni a sarokkád vonzáskörén. Annyira tökéletes volt, hogy már most szívesen visszaülnék vele a vízbe.
  • Elszámolás:

    Elején letettem a szobában egy asztalkára. Megkérdezte, hogy kell-e belőle visszaadnia. (Ez is most fordult velem elő először.) Budapesti átlag, amit a telefonban mondott. Nekem többet is megért volna. (Tudom, hogy ilyet nem szabad írni, de most akkor is leírom.)
  • Összkép:

    Egy óra az erotika szigetén az első perctől az utolsóig oldott hangulatban. Dóri valami különlegest ad a vendégeinek. Megértést, elfogadást. Az előző beszámolókból látszik, hogy mindenki azt kapta tőle, amire vágyott. Én az érzékiséget és a közvetlenséget. És mindezt, valahogy úgy, mintha nem is csinálná. Mintha ez ő maga lenne. Színészben erre azt mondanák, hogy erre csak a legnagyobbak képesek.
    Nagyon jó nyaralást Neked, kedves Dóri! Visszavárunk.
Happy Massage