• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönöm a visszajelzést, kedvesem!
    Örülök, hogy ki tudtál kapcsolódni, nekem is sikerült Veled!
    Ölellek! :)

  • Egyeztetés:

    Csütörtökön napközben többször hívtam, harmadszorra sikerült elérni. Már nem volt szabad időpontja, így péntek estére beszéltünk meg egy találkát. Beszélgetés végén megkérdezte, van e vmi kívánságom. Meglepett, de rögtön kértem, h egy falatka mini utcai ruhában fogadjon :)
  • Megközelítés:

    Zugló nyugisabb környékén. Könnyű, ingyenes parkolás. Troli jár a szomszéd utcában.
  • Helyszín:

    Otthonos lakás, régebbi építésű 4 emeletes házban. Fürdőben sarokkád, sok tusfürdő, patyolat tisztaság. Tetthely nagyobb szoba hatalmas ággyal, sajnos 2 darabból összetolva. De nem volt gond, pedig rendesen kihasználtunk minden négyzetcentimétert :) Sok nagy párna. Ágy fejénél falitükör. Hangulatos világítás, kellemes, halk zene.
  • Lány külseje:

    Bombázó :) Gyönyörű kék szem, szőke rövid haj. A képeihez képest barnább (ez így június végén nem meglepő), nőies idomok, hatalmas cicik, hosszú, izmos combok, lapos has. Plusz már a képeken is látható hívogató, kívánatos punci :) Az arca nem látható a képein, de szinkronban van a bomba testtel. Az utcán is megfordulnék utána. A méretes mellek és a szép szemek kedvelőinek külön ajánlott :)
  • Action:

    Belépve, ismerkedő puszi. Kérdezte mennyit maradok. Láttam, h jó helyen járok, eszembe se jutott rövidíteni az előzetesen megbeszélt másfél órán. Fürdőbe 1 percre mentem ki, lefürödve érkeztem, Ő már elkészülve várt, ez is jó pont. Miközben még zenét próbált indítani, én már visszaértem és hátulról kezdtem felderíteni a terepet. Itt aztán van domborzat, mindenütt hegyek-völgyek, Isteni :) Már az ágy mellett csókokkal kezdtünk, az ágyon folytattuk, majd a cicik közé húzta a fejem - ez még csak ízelítő volt az aktivitásából :)- Eszébe jutott, h megkóstolja a hozott ajándékot, én csak a következő csókjánál éreztem a fűszeres ízt :) Pár perc után lefelé indultam. Több szögből derítettem fel a gyönyör kapuját és a környékét is. Ruganyos testű jól lehet hajtogatni. Ezután Ő következett, nem maradt adósom. Izgatóan, intenzíven franciázik, és kis instrukciók hatására még fokozza :) Mélytorok sajnos nem ment, de a változatosság, aktív hozzáállás kárpótolt. Ő is több pózban kényeztetett, mintha Ő is annyira élvezte volna mint én. Többször cseréltünk, fokozva az élvezetet. Majd gumiért nyúlt, felhúzta és már lovagolt is. Aktív! :) Gyorsan végem lett volna olyan intenzitással mozgott, így inkább átvettem az irányítást és 2-3 ismertebb pózban lassítva élvezkedtem. Közben a csókok, a hatalmas cicik és a természetes reakciók csak húzzák az embert. Levettem a gumit és újra kértem a köpködős, intenzív franciáját. Aztán meggondoltam és most én kértem gumit, olyan izgató pózban hajolt érte, h hátulról támadva újra franciás kényeztetésbe kezdtem a környéket sem elhanyagolva :) Először hátulról támadtam – közben a hüvelyizmai játékát éreztem a műszeremen :) - majd pózváltást kért, most fordított lovagló pózban ült rám, Variálva, néha elértem a fantasztikus melleket néha csak nyújtózkodtam értük. Gumi le, majd pár perc franciával a csúcsra juttatott. NFVSZ alap :) majd Szilvia. Ezután még lazán mellém heveredett. De mivel már nagyon a végére jártunk és nem akartam lopni az idejét gyors fürdő, öltözés. Közben bókok oda-vissza :) Búcsú
  • Elszámolás:

    A kapott élménnyel arányos ajándék.
  • Összkép:

    A bomba test alapján választottam, nem csalódtam. A hozzáállásából ízelítőt kaptam mikor már a telefonban kérdezte van e vmi kívánságom. Aktív, kezdeményező partner, mikor először rácsodálkoztam, még Ő kérdezett vissza, h: legyek fadarab? A világért se :) Kikapcsolódni járok lányokhoz, ezt Dórinál tökéletesen megkaptam. Apróság de szokatlan és ritka, h a szobaajtó végig tárva-nyitva volt. Ez a kis nüansz csak utólag esett le, de tudat alatt még javította az egyébként is természetes hangulatot.
Happy Massage