• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Köszönöm ezeket a szép sorokat drága Ningal! :)
    Találkozásunk minden pillanatát élveztem, s nagyon jól éreztem magam Veled én is! Egy rendkívül kedves és figyelmes úriembert ismerhettem meg személyedben!
    Remélem hamarosan újra találkozunk és mindent ott folytatunk ahol abbahagytuk... :)
    Addig is millió puszit küldök! :)
    (UI.: Az a bizonyos ruhadarab minek nem találod nevét (segítek): necchálós combfix!) ;)

  • Egyeztetés:

    Nikivel tegnap próbáltam felvenni a kapcsolatot, de túl későn sikerült keresnem, így este nem tudtam elérni. Másnap reggel viszont két csörrenés után tudtam vele beszélni, kedves és aranyos hangján minden kérdésemre kaptam választ, egyből meg is beszéltünk egy találkozót ma kora délutánra. Nekem csak 4 óra után volt jó, neki jobb lett volna előbb, de teljesen rugalmas volt, a kedvemért átszervezte a programjait és 4-et beszéltünk meg végül.
  • Megközelítés:

    Két nagyobb 11. kerületi út találkozásától nem nem messze van az épület bejárata. A hirdetésnél beállított térkép nem téved sokat, tényleg arra van ahol jelzi. Magát az épületet könnyű megtalálni, a bejutás problémamentes, földszinti a lakás, nem kell sokat keresgélni. Niki is nagyszerűen navigált magához, bátran lehet bízni benne.
  • Helyszín:

    Niki remekül jellemezte a lakást, tényleg retrós érzés fogalmazódik meg az ember fejében amint kicsit jobban körülnéz. Nem egy floridai luxuslakosztály, de nem is egy lepukkant garzon. Ottjártamkor tisztaság és rend fogadott, de nem az az élettelen klinikai, hanem inkább otthonos, barátságos. Fürdéshez kaptam tiszta törülközőt, tusfürdőt vittem magammal, de volt helyben is. A fürdőben kád van, zuhanyfüggöny viszont nincs, így vigyázni kell, hanem akar tengert maga köré az ember.
    A kisebbik szobában volt az ágy, hangulatos teamécsesek adták a romantikus fényjátékot, remekül fokozva a hangulatot. Maga az ágy ugyan kinyitható (nyitott állapotában is volt), de masszív, strapabíró darab, nem recseg, nem akar szétesni, valamint nem süpped bele az ember, kellemesen kemény, ideális darab.
  • Lány külseje:

    A képei nagyon megtetszettek, remélem hogy tényleg ilyen csinos lesz élőben is. A képek nem hazudtak, nagyon szép és számomra vonzó arca van, bár a szőke hajszín nem igazán szokott tetszeni, neki tökéletesen áll. Remekül áll neki a mosoly is, amit szerencsére gyakran meg is mutat és egyből elcsábít vele. Szeretem a fognivaló lányokat, és ennek ő remekül meg is felel. Aki piszkavasat szeretne ölelgetni, annak nem biztos hogy jó választás, de ha természetes lányra vágyik valaki, akkor megtalálja nála a számítását. A cicik is szép nagyok, gyorsan keményedő bimbókkal, a popsi is rendben van, az egész lány egyben van.
    Egy fekete, talán csipkés felső volt rajta, egy hozzá illő nagyszemű fekete harisnyával, ez utóbbi rajta is maradt egész végig. (Ruháknál mindig zavarban vagyok, sose tudom a rendes nevüket, talán Niki majd kisegít vele.)
  • Action:

    Betoppanásom után nem egészen 5 perc múlva teljesen felszabadultan beszélgettünk, annyira magával ragadó a közvetlensége, bájos kisugárzása. Gyönyörű mosolyát és szép hangját figyelve vettem le cipőmet és egyéb dolgaimat, hamarosan a szobában is voltunk szinte barátian beszélgetve.
    Gyorsan elmentem a fürdőbe, majd visszatérve az ágyon foglaltunk helyet. Megkínált egy kis üdítővel, de én hoztam magammal, úgyhogy csak megköszöntem. Itt derült ki, hogy nem csak csinos, de egyben remek beszélgetőpartnerrel hozott össze a sors. Kezdésnek felajánlott egy kis masszírozást, de nem éltem vele, nem igazán vagyok érte oda. Nyíltsága és közvetlensége teljesen fesztelenné tett, egymást simogatva kezdtük meg az ismerkedést. Bár azt monda, hogy kicsit csikis, de bárhol simogattam, nem jött ez elő.
    Ebből az idilli állapotból aztán szép lassan egy 69 bontakozott ki bemelegítés gyanánt. Mivel mindketten szeretjük a kölcsönös dolgokat, nekikezdtünk az örömszerzésnek. Kérésemre ő csak a kezét használta, míg én faltam kisajkait, piercinges csiklóját. Egyből látszott hogy tényleg élvezi a kényeztetést, csípője vad táncba kezdett izgatásomra, ezzel követelve még többet a jóból. Közben ő sem maradt tétlen, szájával a zacskómat ingerelte, és kezével izgatta közben a velem egykorút. Szinte egyszerre lett jó mindkettőnknek, a szükséges tisztálkodás után egy kis szünetet tartottunk. Jó a humorérzéke, nevetve teltek a percek.
    Gondoltam, szeretném most csak én kényeztetni egy kicsit, aminek nem is állt ellen, így hátára feküdt, én pedig belevetettem magam a jóba. Előbb nyelvvel a csiklóját, majd kis idő után ujjaimmal bemerészkedve izgattam, amire fantasztikus reagálásokat kaptam. Tényleg szereti ha kényeztetik, és érdemes is, lenyűgöző élmény volt látni, hallani és érezni őt. A csúcsra jutása után hirtelen fölém kerekedett, szemében a vad szenvedély szinte lángolt, viszonozni akarta a kedvességet. Izgatta, simogatta majd remek franciával tüzelte tovább libidómat. Kértem a védőfóliát, amit készségesen fel is helyezett, majd hátulról belehatolva hamar én is bevégeztem immár másodszorra. Találkozónkat csevejjel zártuk pihenésként, ez is jól esett, majd elváltak útjaink, de biztos hogy nem örökre.
    Órát egyáltalán nem nézett, többet is maradtam, mint amire gondoltam, de vele csak úgy repült az idő!
  • Elszámolás:

    Semmi meglepetés, szokásos hozzájárulás az elején átnyújtva (nem kérte, én adtam szinte ahogy beléptem).
  • Összkép:

    Fantasztikus élményben volt részem, igazán jól éreztem magam. A bemutatkozása teljesen fedi a valóságot, egy életvidám, mosolygós, értelmes és a törődést maximálisan megháláló lánnyal ismerkedem meg ma délután. Tudom mindenkinek ajánlani, aki ilyen típust keres, nem fogja megbánni.
Happy Massage