• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Nos,kedvesem! A lényeg,hogy mindig legyen nálad törölköző.De ha mégsem lenne, no panic! Nálam bármikor találsz tartalékot! Viszlát,és kösz a halakat! Csókok!

  • Egyeztetés:

    Telefonon, könnyen, egyszerűen. Kora délután hívtam, simán tudtunk egyeztetni egy találkát másnapra. Kedves hangon elmondta a lényeges tudnivalókat és megkaptam a pontos címet is.
  • Megközelítés:

    Nem vagyok ismerős a környéken, de a GPS szépen odatalált. A parkolás ingyenes, akár a ház előtt közvetlenül is meg lehet állni, bőven volt szabad hely. Tömegközlekedést itt nem ismerem, de mivel eléggé központi rész, nyilván több lehetőség is rendelkezésre áll a közelben. Lakótelepi tömbház, normál állapotban. A szokásos telefon után a bejutás egyszerű és gyors.
  • Helyszín:

    A lakásban rend és tisztaság, a szobában nagy ágy ( valószínűleg két darabból összetolva, ezért igényel némi helyezkedést, de ez nem okozott semmi problémát ), egyszerű, hangulatos berendezés, akasztó a ruháknak… Nem igazán tudtam ( és nem is annyira akartam ) jobban körülnézni, mással voltam elfoglalva :) Az árgus szemek kereszttüzében kezdett vetkőzésem a kellemes csókcsatával ötvözött vetkőztetésembe torkollott és már sprinteltem is felfrissülni. A fürdőben sarokkád, bőséges tisztálkodószer választék, illatos törölköző, szájvíz, minden teljesen OK.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű, magas, szinte folyamatosan mosolygó, remek alakú lány, csodás cicikkel. Valószínűleg nagyon csinos volt a ruhácska és a fehérnemű is amiben fogadott, de nem igazán emlékszem, mert egyre csak a hihetetlen szemeivel voltam elfoglalva. Úgy gondoltam a majdnem mindent megmutató fotók után már nem sok meglepetés érhet, mégis elcsodálkoztam a személyes találkozás rám gyakorolt hatásán. Igazi nehézbombázó, teljes harci javadalmazással :)
  • Action:

    A kellemesre sikerült röpke ismerkedés és tisztálkodás után ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Az igényeimnél bővebb étlap áll rendelkezésre, de továbbra sem képzelem magam pornófilm-rendezőnek, így maradtam a finom csókokkal kombinált szolid, összebújós, kényeztetős együttlétnél. Igazán kedves, készséges partner, nagyon jó volt. Pihenésként egy kis csevegés, majd ő ragadta magához a kezdeményezést és némi technikás, erős, néhol kissé borzongató NF után fölém kerekedve megmutatta, hogy nem csak szép, de igazán ügyes és érzéki szerető is. Remekbe szabott módon látta el a bajomat és én csak hagytam magam. Jól tettem :) Jó volt érezni, hogy odafigyel rám és nem csak mellettem, hanem velem van a találkánk alatt. A végén még egy rövid beszélgetés, kényelmes fürdés, búcsúcsók. No TP.
  • Elszámolás:

    Korrekt, problémamentes.
  • Összkép:

    Szépszemű tündér, csodás testi adottságokkal, példaértékű hozzáállással. A kedvesem volt arra az időre, amit együtt töltöttünk. Közben azon merengtem, hogy lehet, nem is a -42- a végső megoldás a világmindenség problémáira, hanem néhány perc összefonódás egy ilyen kedves és gyönyörű lánnyal :)
Happy Massage