• ANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az az igazság, hogy Eva már régen ügynöki figyelmembe került, csak valahogy mindig közbejött valami fontos államügy...de tegnap úgy alakult, hogy próba-szerencse alapon megcsörgettem. Ebben azért közrejátszottak az új képek is, ami kissé vehemensebben mozgatta meg a fantáziámat. Szóval telefon és két mondattal később már abban a biztos tudatban dőlhettem hátra, hogy a délutáni szeánsz le van egyeztetve Evával.
  • Megközelítés:

    Terézváros, a Nyugatihoz közel. Emiatt gondolkodtam azon, hogy tömegközlekedéssel megyek, de aztán győzött a kényelem és a szolgálati Aston Martinnal krúzoltam a megadott cím felé. Meglepő, de sok üres - fizetős - parkolóhely volt az utcában, aztán láttam, hogy közvetlen közelben van egy parkolóház is, ezért ott tettem le a kocsit, majd elsétáltam a kapuhoz.
  • Helyszín:

    Kívülről nagy pesti bérház, belülről egy kissé lepukkant, de még a tűréshatáron belül. Belső körfolyosó van. A kapukódot megkaptam telefonon, egy mondat sajnos a felfokozott izgalmi állapotban nem jutott el a rendeltetési helyére, így bárgyún álldogáltam a belső udvarban, mígnem észrevettem, hogy az egyik emeleti lakásból Eva integet...Mindenesetre ez elég gáz belépő volt James Bondtól... :-)
    A lakás viszont abszolút pozitív! Felújított, szép fürdőszobával és szép szobával. Körülbelül ennyit láttam belőle. Az étkező-konyhára nem emlékszem, mert bár keresztülmentünk rajta érkezéskor, Bond már Eván legeltette a szemeit...
    A szobában aztán hamar leegyeztettük a menüt, majd vetkőzés után mentem a nagy sarokkádba. Baba hegyek vannak a kád mellett, nagy törölközőt is kaptam. Aztán mehettem vissza Eva karjaiba.
  • Lány külseje:

    A képek nem csalnak! Eva gyönyörű! Bájos arc, mosolygós szemek, elképesztően szép test. Egyelőre a tanga maradt rajta...végül is masszázs következett. Ezenkívül meg kell említenem, hogy abszolút barátnős volt a fíling, jót beszélgettünk masszázs alatt, és az intelligencia is rendkívül magas szintű!
  • Erotikus masszázs:

    Komolyan mondom, meglepődtem. Általában amolyan himi-humi masszázsra számít a titkosügynök, de itt erről szó sem volt! Rendkívül alapos, helyenként fájdalmas, erős masszázst kaptam, nagyon jól esett, közben pedig beszélgettünk és a tükörből sasoltam a gyönyörű nőt, aki a hátamon dolgozott...majd fordulás után elölről is végiggyúrt, ami szintén üde színfolt a masszázspalettán. Végül eljutottunk izgalmam tárgyához, a levezetéshez, amihez már a falatka tangabugyi is lekerült az izgató testről.
  • Levezetés:

    Nem rövid pályafutásom egyik meghatározó élménye volt. Lágyan, nem kapkodva kezdett bele az ajzásba, közben puszikák-csókok, itt-ott végigszánkázó nyelv, nem csoda, hogy elég hamar megkötött a beton :-) Közben én sem tétlenkedtem, simogattam ahol értem ezt a gyönyörű testet, majd amikor már majdnem visszafordíthatatlanná váltak a folyamatok, helyet cseréltünk. Nem túlzás azt mondanom, hogy James Bond ilyen gyönyörű puncit még nem látott! Nem is tétlenkedtem sokáig, végignyalogattam lelkesen mindenütt ezt a bombázó testet, majd eljutottam a már szupernedves kelyhekig és itt hosszabban időztem, amit összeránduló testtel és remegős orgazmussal hálált meg. Aztán kis pihegés után visszafordultunk és megkaptam a lágy, mély, franciás levezetést, ami végül 69-be helyezkedve, a gyönyörűséges ajkak nyalogatása mellett torkollott végkifejletbe. Ezután hosszú percekig csak kapkodtuk a levegőt... Majd összebújás, nem siettetés, pedig már lejárt az idő...És még a krémet is segített a legvégén eltávolítani.
  • Elszámolás:

    Komolyan mondom, ezért a minőségért, ezért a tartalomért szinte barátinak nevezhető ajándék. Letéve a komódra, a gyertyák közé.
  • Összkép:

    Hihetetlen, felejthetetlen! Top kényeztetés! Kár, hogy Bond alapból agglegény, mert Evával valóban elmenne akár búvároktatónak is Srí Lankára... :-) Olyan élményekkel gazdagodtam tegnap, hogy alig találtam rá az Aston Martinra a parkolóházban... A benzinkutas szerintem még ma is azon tanakodik, hogy miért vigyorgott folyamatosan az a kuncsaft :-)
Happy Massage