• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Drága Monacóó-m!:)

    Nagyon köszönöm kedves szavaid,és e részletes véleményt! jól esik ;)
    Örülök nagyon hogy eljöttél,és alig várom a legközelebbi alkalmat!!!,mert ugy elrepült az idő Veled,hogy magam is csodálkoztam :P
    Tényleg minden percet élveztem szintúgy! A személyiséged számomra is a lehető legjobb ;)
    Az ajit is köszönöm.
    A megfejtett kódnak, külön örülök..:D Te tudod mire is gondolok!!"a MEGKÖZELÍTHETETLEN" ;D
    millió puszim :*

  • Egyeztetés:

    Előző nap kerestem telefonon és jeleztem másnapi látogatási szándékomat. Nagyon kedves volt minden részletet megbeszéltünk.
  • Megközelítés:

    Korábban írták már, hogy Bkv-tól nyüzsgő terület ez így is van. Én ennek ellenére autóval érkeztem és sikerült a ház előtt leparkolnom.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű polgári ház belső kertel. A lakás kulturált, nagyon nagy tisztaság, hangulatos berendezés, jó érzés volt ott lenni. A szobában francia ágy fali tükörrel, és masszás ágy.
  • Lány külseje:

    A képek megbízhatóságával kapcsolatosan csak annyit szeretnék leírni, hogy élőben ezerszer jobb. Rendkívül igényes lány, ahogy megpillantottam teljesen hatása alá kerültem amit kellemes kisugárzásának és közvetlenségének köszönhetek.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemet követően hideg üdítővel kínált ami jól esett de a rendkívüli hőség miatt alig vártam, hogy lezuhanyozhassak. Felfrissülve erotikus programot kértem amit korábban privát üzenetben felkínáltam. Feszes sportos párduc testét kényeztettem és az oldalon található legszebb puncit csókoltam amit kellemesen fogadott. Később a francia ágyról átkerültem a masszás ágyra ahol nagyon szakszerűen el lettem lazítva. Erős keze van és szereti amit csinál minden részletet átgyúr feszes illatos bőrével rám feküdt és kényeztetett. Váll fájással érkeztem amit hatékonyan kezelt nyoma sincs fájdalomnak.:-)
  • Levezetés:

    Ahogy írtam erotikus programmal kezdtük miután kiéltem franciás vágyaimat amit ha rágondolok kinövöm a kisgatyámat kaptam egy nagyon kellemes franciás levezetést. Az ágy mellett lévő fali tükörben gyönyörködtem bájaiban ahogy ott pucsit közben simogattam és kellemes hangokat ad...Nagyon jól csinálja az utolsó cseppig eltünteti az utódokat. A 1,5 órás programban többszöri lehetőséget kínál én most beértem egy ultra kiadóssal.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt megbeszélés alapján. Mivel első alkalommal voltam nála előre átadtam szerintem a végén is lehetett volna sebaj majd a tizedik randi után.1,5 órát kértem szerintem bőven voltam 2órát nála tényleg nem a belépéstől számol.
  • Összkép:

    Engem teljesen rabul ejtett közvetlensége, nőiessége, úgy éreztem magam mintha a barátnőmnél lennék. Szerintem még ma elválok és megkérem a kezét. Szóval rendkívül jó szolgálató kiváló szaktudással és teljesen lehengerlő stílussal érdemes megbecsülni és vigyázni rá. Nagyon köszönöm Ingrid!!!
Happy Massage