• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Édes vagy, köszönöm minden sorodat, legfőképpen a szakmába való hit lehelésére vonatkozót! :*

  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen ment, rugalmas volt, pedig először kerestem meg. A napokban hívtam délelőtt, és mivel az adatlapja elég árulkodó, gyors egyeztetés után kora délutánra már meg is beszéltünk egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Zuglói cím egy forgalmas és népszerű út melletti kis utca, amely mégis nyugis és eldugott. Máris egy piros pont a részemről a helyszín miatt. Amúgy a közelben járnak trolik, buszok. A parkolás ingyenes, és egyszerű, akár a ház előtt is.
  • Helyszín:

    A ház régebbi építésű, de hangulatos, zöldövezeti környéken. A lakás is illeszkedik a ház állapotához, persze komfortossá téve a célnak. Bent rend és tisztaság fogad, fürdőben sarokkád, sok törölköző, és rengeteg tusfürdő, szobában ágy tükörrel, kis szekrény, fogas.
  • Lány külseje:

    Amikor beléptem már levett a lábamról a közvetlenségével. Dóri egy rendkívül csinos, magas, vékony hölgy, kiemelkedő adottságokkal (szám szerint kettővel). Tökéletesen tisztában van az előnyeivel, és ezeket nem is fél használni. Engem egy lenge kis fehér áttetsző ruhában, és fehérneműben fogadott. Az arckitakarásos fotója valószínűleg csak magánéleti okok miatt van, mert az csak fokozza, az előbb felsorolt szépségét. Egy érett nő néz rám, a szemeiben tele élettel. A rövid szőke haj nagyon jól áll neki, kiemeli és keretezi az arcát. Nem utolsó sorban szólva a csodálatos természetes kebleiről, amikről nem könnyű levennie az embernek a szemeit, azok egyszerűen gyönyörűek.
  • Action:

    Tudom ezek a sorok a legfontosabbak a beszámolókban, erre vagyunk/vagyok kíváncsiak, és sokszor ezek alapján döntünk egy hölgy mellett. Nos, in medias res, belépve puszival fogad, én még inkább zavarban, közben már érzem, hogy jó helyen vagyok. Szoba, fürdő megmutat, gyors zuhany egyedül, ő már megtette. Belépve a szobába ő már csábító/vadító pózban az ágyon. Csókokkal esünk egymásnak, mint a szeretők, isteni a csókja, valóban kár kihagyni, még akkor is igaz ez, ha amúgy érzem, hogy dohányzik. Ekkor már csak a kis lenge ruha takarja itt-ott, a csodálatos domborulatait. Hamar le is kerül róla, az ágyra heveredünk, miközben én próbálom megörökíteni magamnak a fényképét, a fejemben. A csókok után engem kényeztet, amivel egy nem mindennapi élménnyel, és látvánnyal gazdagszom, nyalogatások és köpködések között. Aztán térül-fordul, és finoman felkínálja a csodálatos punciját. Nem csak felkínálja, hiszen húzza magához fejem, és már felettem is van, és én csak mohón falom őt. Nem okozok neki kielégülést, azt meghagyom a többieknek, de nekem attól még hihetetlenül finom. Közben észrevétlenül felgumiz, és máris szemtől szembe ismerkedünk tovább, amiből fordulunk kutyusba, fantasztikus látványt nyújtanak a hullámzó keblei. Azután hanyatt dobom magam, ő elfoglalja a felső pozíciót, én meg élvezem a látványt, és azt, ahogy hol gyorsít, hol lassít rajtam, majd guggolva folytatja ugyanezt, majd hirtelen megfordul nekem háttal ülve amivel tovább fokozza az élményt, és ez az összkép meg is hozza a várt eredményt, a gumiban végzem. Kis tisztogatás, majd pihenés és beszélgetés közben kérés nélkül kapok egy finom masszázst, nagyon kellemes érzés, és rendkívül érett a gondolkodása, ez is bebizonyosodik. Kis idő múlva egy újabb finom franciával próbál életet lehelni belém, de az én hibámból annak már eredménye nem lesz. Inkább kicsit még magamhoz húzom, hogy érezzem a testét, majd ismét zuhany, öltözés, búcsúcsok és el.
  • Elszámolás:

    Az ajándék, egy órára, a pesti átlag, ám az élménnyel nincs arányban, mert az magasan felette van. Egyébként ugyanannyi, amennyit már a telefonban is megbeszéltünk. Az anyagiak előre rendezve, egy kis édességgel megfejelve.
  • Összkép:

    Nem is olyan rég, még azt nyomatékosították itt az oldalon, hogy az összbenyomás mennyire fontos a végső megítélésnél, és a pontozásnál. Ma már nincs pontozás, csak kategóriák, és sok semmitmondó, üres beszámoló, amit én inkább pontlevonással és ranglefokozással jutalmaznék.
    Egy szó, mint száz: Dóri egy főnyeremény annak, aki normálisan áll hozzá. Olyan tündér, akihez az emberfia vissza akar majd járni, mert újra hitet lehel a szakmába. Úgy nyújt szolgáltatást, hogy észre sem veszed, hogy az az, és már csapdába is estél. Vigyázzatok rá tényleg.
Happy Massage