• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés könnyen ment. Kinéztem, felhívtam és egy óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Lehel térnél van. Tökéletesen megközelíthető mindennel. A parkolást a környéken könnyű megoldani, de aprót vigyetek egy nagy marékkal :-)Ám ezt is tudjuk :-)
  • Helyszín:

    Lehel térrel szemben található. Igényes, kis bérelt lakásban. Nagyon otthonos és kifejezetten kéjlakként szolgál. Rend és tisztaság mindenhol. Az igényesség nemcsak a lányon látszik, hanem a kecón is.
  • Lány külseje:

    A lány szebb, mint a képeken. Ez lassan közhelyszerű, de tény. Na és a kedvessége, közvetlensége és bájossága elragadó. A lány egy kis csacsogó cukorfalat. Sokat mesélt magáról. Hogy igaz-e? Ki tudja?
  • Action:

    Tusolás után rögtön gyengéd simogatásokkal kezdtünk, amit csókokkal színeztünk. Kellemesen, szenvedélyesen csókol és igyekszik a simogatással elérni, hogy az ezredes vigyázzba álljon. Ez sikerült is neki. Akkor nekilátott franciázni. Nos, ez leírhatatlan. Kértem, hogy én is had kényeztethessem őt. Készségesen felajánlotta pucsítva a punciját 69-ben. Ezt szívem szerint abba sem hagytam volna, de az ingerek nem a szívemet érték, így elsőre végem is lett. A lány annyira izgató, hogy egy kis átvezető beszélgetés alatt már újra kívántam. A beszélgetés alatt is simogatott és masszírozta a bránert. Természetesen én sem tétlenkedtem. Simogattam a punciját, cirógattam teste minden részét. A gyengéd kényeztetést szereti. Ez puncija nedvességéből leszűrhető és az is, hogy szeret nyalakodni. Ugyanis rákérdezett: Nem lenne baj ha újra kezelésbe venné az ezredest a szájával?Nem tiltakoztam, de megkért, hogyha nem túl nagy kérés, én is kényeztetném a punciját, mert olyan jó volt. Nos, ki tiltakozik ilyen felkéréskor. Viszonylag gyorsan el is ment, de majdnem én is újra. Kértem húzzunk gumit és folytassuk papás- mamásban, majd doggyban. Nos ennek csak a felét valósítottam meg, mert a puncija nemcsak, fini illatos és jó ízű, de szűk is. Tehát papás mamásban lett végem másodszorra. Utána még beszélgettünk újra kínált itallal, kávéval, majd mondtam indulok. Ám meglepő módon még marasztalt. Sajnos ennek nem tettem eleget meg nem is vettem komolyan. De elbűvölt minden mozdulatával. Az biztos nálam a francia császárnő Ő. Vigyázzatok rá skacok!!!!
  • Elszámolás:

    Korrekt, ajándék átlagos.
  • Összkép:

    Szerintetek? Tökéletes, természetes és lenyűgöző!
Happy Massage