• Évica

  • Beküldte:
  • Évica reagálása

    Szia drága Csirkó!
    Csodaszép napot kívánok neked!
    Igazán nagyon szépen köszönöm a beszámolót amit írtál!
    Te egy nagyon kedves,megbízható,úriember vagy akit csak szeretni és tisztelni szabad!
    Már régóta ismerlek téged,mindig szeretettel és örömmel fogadlak és fogadni foglak téged ,
    míg a világ csak létezik!Te megérdemelnéd hogy mindennap meg legyél masszírozva !
    A legjobbakat kívánom neked ami csak lehet!Millió puszi Évica.

  • Egyeztetés:

    Évicát régóta ismerem,Nagy örömmel fogadtam hogy hirdet itt a beszámolok.com-on. Először levélben jelentkeztem be nála,majd természetesen telefonban is.Kedvesen fogadta levelem,és hívásom egyaránt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem szokás szerint,nyolc kerület,de nem kell meg ijedni,szerintem kellemes környék,parkkal,játszó térrel,beton épületekkel.Parkolással nincs gond,ház előtt,ingyenes a megállás.Metró is közel van,pár perc séta.
  • Helyszín:

    A lakás,és a fürdő szokásos panel,de ketten kényelmesen elférünk.A nagy szobába van felállítva a masszázs ágy,ablak függönnyel sötétítve,de nagyszerű fényviszony van a szobába.Ma rettentő hőség van kint,de a szoba kellemes hűvös egy remek ventilátornak köszönhetően.Személy szerint nem vagyok légkondi imádó.Megérkezésemkor egy gyors frissítő zuhany.Aztán vissza a kellemes szobába,ahol egy tündér már várt rám mosolyogva,tettre készen.
  • Lány külseje:

    Nem hagytam magam felfektetni egyből az ágyra,nem olyan családból származom.:)Először alaposan megnéztem magamnak Évicát.Mit mondjak,nem tudom elhinni hogy ő annyi éves mint ami ki van írva.Szerintem megállt az idő felette.Most nem akarok számokat mondani,de nagyon sok évet letagadhatna minden szemrebbenés nélkül.Szép arc,huncut szemek,tökéletes alak,és azok a tündéri mellek,sok tini lány megirigyelné.Mikor megfordult,és elment olajért,minden egyes lépése növelte pulzus számom.Gyönyörű kerek popsi,elnézegetném,éjjel,nappal.:)Közben,hogy ott álltam,és egész más dimenzióban gyönyörködtem Évica szép testén,messziről hallottam hangját,nem akarsz már felfeküdni?
  • Erotikus masszázs:

    Nem is tudom,oly nehéz megszabadulni a látványtól,de azért engedelmeskedtem.Kényelmesen elhelyezkedtem,és kezdődött a masszázs.Lábtól indított,közepes masszázst kértem,mert tudom hogy Évica csak külsőre törékeny,ha belelendül tud meglepetésekkel szolgálni.Fáradt,és izomgyengeséggel fordultam hozzá,ezt észre is vette,alapos masszázst igényelt minden porcikám. Nem is sajnált,se engem se magát. Kéjesen adtam meg magam kicsi de erős kezeinek. Két nyögések között beszélgettünk. Nagyon szeretek vele beszélgetni. Még a magán életem is nyugodtan feltárhatom előtte. Megértő,még tanácsokkal is szokott szolgálni.
  • Levezetés:

    Masszázs közben,említettem neki,hogy bővült a szolgáltatás csuszka masszázzsal.Igen mondta,én meg kértem,mert ez igen a kedvencem.Nagyon jó levezetés ez egy jó hátmasszázs után.Előkerült az olaj,simi a hátamon,és végre érezhettem testét a testemen,csodás érzés ez,és nagyon kellemes.Fordulás után a nagyon profi lingam masszázs volt a következő akció,ami zárta a csodás programot.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a telefonban egyeztetés szerint,baráti.
  • Összkép:

    Mit lehet itt még mondani,nagyon fáradtan mentem hozzá,megfiatalodva jöttem el.Minden másodpercét élvezem mikor nála vagyok.Nagyon jó beszélgető partner.Ha épp nincs utánam vendég,marasztal,és egy pohár ásványvíz,vagy üdítő mellett még filozofálunk az élet nagy dolgairól.Kedves,aranyos,örök fiatal,és profi masszőr hölgy,mindig szívesen megyek hozzá.
Happy Massage