• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Hát...Köszönöm! Örülök, hogy nem okoztam csalódást! Bár nem mondanám, hogy őrült vagyok, viszont a csillagrombolóst, na azt szívesen vállalom! Ölelésvan!

  • Egyeztetés:

    Dóri egyből felvette a telefont, szinte ki se csöngött és már mondta hogy 'szia Dóri vagyok'. Mivel az arca nem látszik a képeken ezért csak elképzelni tudtam a hangja alapján. Éppen a közelben kőröztem, hogyha éppen tud időpontot adni akkor azonnal ott lehessek nála. 20 perc múlva remegő lábakkal, heves pulzussal érkeztem.
  • Megközelítés:

    GPS odavisz, kihalt környék, nincs az az érzése az embernek hogy követik, vagy az hogy nem lesz ott a kocsi a ház előtt a party után. Egyszóval könnyű a megközelítés. Dóri ideális munkahelyet választott. Már ekkor gondoltam hogy nem lehet buta lány.
  • Helyszín:

    A ház nem nagy szám, a lakás teljesen rendben van. Beleptem, jó illat, tisztaság. Mondjuk nem igazan érdekelt volna az sem ha térdig járok a szemétben, mert ez a csaj olyan, de olyan édes hogy fel sem tűnt volna. Fürdőben sarokkád, a szobában akkora ágy, hogy négyen is elférnek rajta, falon tükör. Minden van ami egy ilyen szolgáltató központban kell.
  • Lány külseje:

    Ezt nem lehet leírni. Amikor megláttam, akkor azt hittem, hogy egy őrült áll velem szemben. A nulladik másodperctől mosolyog és teljesen hihetetlen hogy elhitette velem, hogy örül, hogy ott vagyok. Imádom a rövid hajú csajokat. Ami nagyon durván sexi rajta, hogy nagyon hosszú nyaka van. Persze a többi alkatrész sem elhanyagolható, úgy mint izmos, szálkás vállak és karok, hosszú vékony lábak, gumicukor állagú fenék, aminek olyan a fogása mint a selyembe csomagolt gumilabda. Az arca fiatalos, kedves és bolond. Az egész egy szóval csillagrombolós.
  • Action:

    Nagyon ritkán járok ilyen szolgáltató központba, mivel csak a gyöngyszemekre utazom. Ha egy ilyen nő van a közelemben akkor kicsit mindig parázok. Ugyan mit fog velem csinálni? A kocsmában már elmeséltem a haveroknak, nem tudták elképzelni, gondolom itt sem fog átmenni, de azért megpróbálom. Elmentem pancsizni, eddig semmi extra, mert pont olyan mint otthon, de amint beléptem a szobába, Dóri ott nyújtózott az ágyon egy szerintem rendőr szerelésben. Arra számítottam hogy meztelenül fog várni. Félénken mellé akartam heveredni, de mielőtt ágyat értem volna, már tövig a szájában voltam. Azt hittem hogy megáll az egyébként is gyenge szívem. Hagytam hogy csinálja és közben a rövid hajába túrva fogtam a fejet. Kb. Itt veszik el az értelme annak hogy megpróbáljam leírni az érzést. Úgy kivégzett, hogy az ágyra kellet rogynom és átgondolnom az életem. Félholtnak éreztem magam, nem reménykedtem benne, hogy valamire még képes leszek aznap. A kővetkező percekben elszabadultak a cicik. A csodacicik, azok amelyek ismét keménnyé tettek. Csak feküdtem, a szerszám a mellei közt és úgy nyalta a végét, hogy közben végig a szemembe nézett. Ezután gumi és beleült szemből. Mondhatnánk hogy punci az punci. De az övé nem olyan. Sokkal szebb mint bárki másé. Beigazolódott a sejtésem. Gyöngyszem. Szerintem ő szent lesz mert mindenkit szeret.
  • Elszámolás:

    Szerintem sokkal barátibb mint egy tank benzin, vagy egy havi cigiadag, úgyhogy szokjatok le a cigiről és járjatok biciklivel Dórihoz legalább havonta egyszer.
  • Összkép:

    A brazil sorozat címe illik ide. ' megveszem ezt a nőt'
Happy Massage