• Karen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, kedvesen tájékoztatott. Hamar tudott fogadni, félórával előtte megerősítést kért. Korrekt
  • Megközelítés:

    Több busz is van pár perc gyalogútra. Kocsival a legjobb menni Rákospalotára. Könnyen megtalálható cím.
  • Helyszín:

    Nem először voltam a házban. Néhány éve épült, a célnak tökéletesen megfelelő, háromszintes ikerház. Nagyon kulturált, tiszta, kocsival a garázsba állhatsz, ha szeretnéd. Első, második emeleten egy-egy hangulatosan megvilágított baszoba, franciaággyal. Fürdő rendben, tusfürdő ezrével, törülköző, kilépő ok. Egyetlen pici negatívum, hogy a ruhának igazán nincs hely, egy szobainas áthidalhatná a helyzetet.
  • Lány külseje:

    Kislányos alkat, kedves mosoly,huncut szemek. Kézbeillő popsi. És valami elképesztően gyönyörű, hívogató, forró, nedves, szűk punci, fodros, nyalni való ajkakkal és csiklóval. De erről később :)
  • Action:

    A garázsajtóban várt, szexi tangában és felsőben. Előttem haladt fel a lépcsőn, mutatva az utat, ringó popsival, amivel már itt lehetett beható vizuális és fizikai kontaktusba kerülni szemlegeltetés és simogatás útján. A felső szintre érve már barátokként tekinthettünk egymásra eme nemes testrésszel. A szobába érve heves csókcsata, ölelkezés, majd irány a fürdő. Visszaérkezvén a telefonban megbeszéltek ismétlése pár szóban, majd ismét forró csókok, lekerülnek róla is a ruhadarabok, simogatás, mindent markolás és igen! Kezemmel kalandozva elértem a gyönyörű virágot a lába közt, ami már nedvesen üdvözölte érintésemet. A további simogatásra még nedvesebb, izgató hanghatások közepette csikló megmerevedik, ujjra rászorít. Az ágyra döntöttem és csak faltam, faltam. Nagyon élvezte, vonaglások, sóhajok, halk és hangosabb nyögések, fejhúzás, vállszorítások kíséretében. Ennek ellenére nem találtam a megfelelő mozdulatsort, nem tudtam a csúcsra juttatni. Sebaj, a következő alkalommal!
    Mintegy félórás ügyködésemet követően cseréltünk, ahol a központi agy az ő nyelvtudását tesztelhette. Az értékelés kiváló lett, de nem így akartam befejezni, ezért a behatolás mellett döntöttünk. Lovaglásba kezdett, ami ebben a forró, lüktető, nedves közegben, elképesztően finom érzés. Sajnos, elb.sztuk (hehe) az időt: az órára nézvén konstatáltam, hogy ideje mennem, letelt a hatvan perc. TP nem volt, csak kérdésemre jelezte, hogy sajnos lépni kell. Így csak lábon távoztam a gyors fürcsi után. Kedvesen búcsúztatott, szerintem szimpatikus voltam neki :) Mindkettőnknek lesz mit bepótolni legközelebb.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag fullos óra, adatlapnak megfelelő tartalommal. Az ajándék édesség mellé (nem mondom meg, mi a kedvence :) ) elhelyezve a telefonban mondott ajándékot.
  • Összkép:

    Barátnő feling, baráti ajándékon. Vigyázni rá!
Happy Massage