• Lolita

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lolita reagálása

    Nagyon örülök beszámolódat olvasva. Köszönöm szépen. szívesen várlak vissza hozzám :)

  • Egyeztetés:

    Viszonylag könnyen sikerült őt elérni telefonon, kétszer beszéltünk. Sikerült az elképzeléseimtől csak kicsit eltérő időpontot megbeszélni. Már előző nap leegyeztettük. Ő vette fel, kicsit szűkszavú a telefonban, de sikerült mindent megbeszélni.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető, Gazdagréti lakótelep, tömegközlekedéssel és autóval is egyszerű. Érdekes volt, hogy lejön a kapuhoz beengedni, és egyben csekkolja a vendéget. Jó módszer a kellemetlen látogatók kiszűrésére. (Szerencsére átmentem a szűrőn :-)) Ebből adódott is egy kis félreértés, mert nem értettem elsőre, hogy le fog jönni.
  • Helyszín:

    Átlagos panellakás, minden alapvetően szükséges kellékkel felszerelve. Még szájvíz is volt a fürdőben.
  • Lány külseje:

    Bájos kicsi lány, csodálatos alakkal megáldva. Aranyos, barátságos arca van, nagyon helyes. A műtermi fotói szerintem nem annyira adják vissza, de az amatőr képek nagyon jól megmutatják milyen is ez a kis szépség. Testének minden része és a személyisége is valahogy nagyon természetes. Vékony, filigrán alkata van, gyönyörű popsi, és nem túl nagy, kemény, tenyérbe illő, szépséges cicik. Kimondottan kislányos a külseje, helytálló a névválasztás. Értelmes, jó fej lány.
  • Action:

    Tisztálkodás után gyorsan karjaimba zártam. Ölelésekkel, puszikkal, simogatásokkal kezdtük bemelegíteni egymást. Állva dörgölőztem hozzá, simogattam, markolásztam a csodálatos idomokat, finoman felfedeztem ujjaimmal a rejtett régiókat. A sportolói múlt nagyon látszik ezen a gyönyörű testen.
    Kezdeményezésemre a csókolózásba is belemerültünk, isteni a csókja! Kicsit tartottam ettől a dohányzás miatt, de nagyon kellemesen csalódtam. Dohányos létére meglepően finom a csókja, egyértelmű, hogy nagy gondot fordít a szájápolásra.
    Leheveredtünk az ágyra, és szájába vette a műszeremet. Élvezetes kényeztetésben volt részem, finoman körbe nyalogatta, szopogatta, és közben néha a szemembe nézett igéző szemeivel. Úgy helyeztem őt el mellettem, hogy én is jól hozzáférjek. Tündéri kis baba puncit sikerült felfedeznem. Itt megint kiemelném az ápoltságot, finom, gusztusos volt, maximális higiénia jellemzi ezt a drága lányt! Sajnos tudjuk, hogy ez nem minden lánynál mondható el. Aztán akció indul, állva hátulról megtámogattam. Csodás élmény volt fogni azt a vékony derekát, ki-be csusszanni, és keményen döngetni. Később lovaglásra váltottunk, és így ért utol a mindent elsöprő beteljesedés. Igyekezett mindent úgy csinálni, hogy jó legyen nekem.
  • Elszámolás:

    Az előzetesen megbeszéltek szerint történt, korrekt módon. Előre odaadtam. Nagyon jó érték arányt képvisel.
  • Összkép:

    Nagyszerű randi volt, ez az aranyos lány a mennyekbe repített. A kislányossága teljesen lenyűgözött, és itt nemcsak az alakjára gondolok, hanem a bájos arcára, és a kicsit félszeg közvetlenségére is. Maximálisan jól éreztem magam vele, és garantáltan visszatérek még hozzá. Köszönöm ezt a csodálatos együttlétet, Kedves!
Happy Massage