• Mistyke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    :) Nagyon köszönöm jaj én is úgy érzem hogy folytatni kellett volna még :D
    Bár kamerákkal tényleg bajlódtunk kicsit :))) legközelebb jobban sikerül...
    Szeretném még megmutatni mit tudok :P
    Ja és hogy én is dicsérjelek egy kicsit az edzéseknek köszönhetöen nekem is volt mit markolászni :P puszillak!!!!

  • Egyeztetés:

    Előszór írtam neki, láttam hogy elolvasta, és nem bírtam várni, hogy válaszoljon. Felhívtam, felvette, megbeszéltük az extrákat és egy óra múlva ott voltam
  • Megközelítés:

    BKV, Metró és egy kis séta,és egy félórán belül ott voltam a ház előtt. Térkép jó.
  • Helyszín:

    szép új ház, tripla biztonsági ajtó, de csak egyszer kell csöngetni, modern gyors lift,és a lakás balra van a folyosó végen. Szoba ragyogott gyertyákkal és fürdőben több szer várt rám. Ha tusfürdő marketinges lennék. ezeknek a lányoknak ingyen adnám,csak azért mert ennél jobb próba terem nincs.
  • Lány külseje:

    Szép csajszi, a képekből ítélve, tudtam hogy jó helyen járok, a szép kerek popsija egyből feltűnt nekem, nagyon filigrán kis csaj, de nem a törékeny típus. pici poci, de csak ülve látható. gyönyörű sötét tejcsokis barna szeméből látszót hogy izgult, hogy mi lesz...
  • Action:

    Videó, popó, és kényszer francia végig szájba volt a mai program. Az hinné az ember hogy egy idő után, már rutin lenne a videózás, de minden szoba más és azt hittem, fürdés után lesz idő felállítani a kamerákat, de nem gondoltam végig, és az egyiken csak az én fenekem van egész végig. a kézi, és az ágyi kamerának van egy pár jó felvétele, de a többit ki kell vágni. Nehezemre eset ráhangolni a Mistykre, mert a videóval foglalkoztam, de aztán bele jöttünk. Durva jó volt a francia, nem kelet fogni a fejét, nagyon vadul állt hozzá, mély-torok nem ment tövig, de mindent bele adott. Aztán ráült a farkamra és több pózt kipróbáltunk. Szép húsos a puncija és jó izmai vannak, de már kutyusban, kezdte ujjazni a popóját. Kis zselé, én is tágítottam két ujjal de már nem bírta ki,ki vette az ujjaimat és bele irányította a farkamat és hátra nyomta a popsiját a farkamra. Jaj de szűk volt, nem is tudom, de mint ha csak erre vágyott - egy jó hosszú popsi dugásra. Aztán oldalról, és elölről is. elvarázsolt a látvány ahogy a nunikáját ujjazta amíg a popója kényeztette a farkomat v. Fordítva, nem is tudom. Szívesen beledurrantattam volna ott helybe, de mivel már rendezve volt, le a gumi és újra a szája volt az előtérben. Hú de nagyot elveztem. Ami ki csorgót a szájából, utána ment, és leszopta a farkamról. Jaj Atyám. Rövid zuhany után volt második felvonás, de az annyira perverz volt, hogy nem tudtam befejezni időben. Muszáj nekem újra meglátogatni a Mistykét, és addig nektek is kell várni.
  • Elszámolás:

    Előre volt, mindent meg érdemelt. Az alap a Pesti átlag, az extrák is színvonalba voltak.
  • Összkép:

    Még vissza megyek, Mistyke elvarázsolt. A szépség, a tudás, meg a kéj itt találkozik a Mistykénél. Nagy élmény volt és lesz ha megengedi.
Happy Massage