• Niki29

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam, elsőre felvette, mindent elmond normálisan, kedves hang, időpontot könnyen egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    könnyű megtalálni. Ingyenes parkoló van a panelépület környékén, de busszal is könnyen meg lehet közelíteni.
  • Helyszín:

    kicsi panellakás, tiszta, rendezett.Fürdőszobában kád van, pár tusfürdő. Niki szájvizet is használ én nem is kértem, mert már otthon használtam. A szobában franciaágy és masszázságy van, utóbbira lehetett pakolni. A tv háttérzenét játszik le.
  • Lány külseje:

    Rövid fekete haj szőke melírral, vagy fordítva, nem vagyok fodrász. Vékony testalkatú, tenyérbe illő szép mellekkel, feneke is formás, markolható. Arca szép, pici Orr piercing, de nem zavaró - én nem vagyok oda ezekért. A képeken látható köldök piercing most hiányzott, de állítólag hamarosan visszakerül.
  • Action:

    Lemosdatott, habár előtte másfél órával zuhanyoztam - a higiéniára nagyon odafigyel. Kis csókolózás és egymás testének a megismerése után franciázni kezdett, ő az ágyon ülve én mellette állva, majd ajánlotta a fekvő pozíciót, hogy jobban hozzá tudjon férni a környékhez is. Jó pár percig foglalatoskodott ebben a pózban, közben keresi a szem kontaktust a szép szemeivel. Ezután fordultunk, és én kezdtem kényeztetni a finom punciját. Kis instrukció után nagyon jó lett neki, habár nekem nem sikerült csúcsra juttatni. Ekkor elővette a kis vibrátorát, és befejezte, amit én elkezdtem. Közben fölé térdeltem, hogy a szájával tudjon kényeztetni. Miután elélvezett, ismét franciázni kezdett, de túl fáradt lehettem,
    mert nem sikerült megfelelő keménységet elérnem, bármennyire is próbálkozott. Végül egy kis olaj, és kitartó kézimunkájának a segítségével lett végem, a fehérje mindenhova jutott, arcára, szájába, de rám is. Miután kicsit lenyugodtam, kiment a fürdőbe letisztítani az arcát. Visszatérve, engem is rendbe szedett. 5-10 perc pihenő után lezuhanyoztam, ami után kaptam egy capuccinot. Ő is lemosta magát, majd öltözködés és együtt mentünk el, mert ment ebédelni. Egész idő alatt közvetlen, beszédes volt - ez nálam plusz pont, mert én a csendesebb fajta vagyok, ezért szeretem ha szóval tartanak az üres járatban és nincs kínos csend.
  • Elszámolás:

    Amíg zuhanyzott, addig diszkréten leraktam a távirányító alá.
  • Összkép:

    Ahogy már valahol olvastam, tényleg vagány csaj, aki mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát - nálam még a keze is lezsibbadt, mire kivégzett :)
    Sajnálom, hogy nem sikerült kipróbálnom a punciját, de ez nem rajta múlott. Így legalább van miért visszamenni :)
    TP egyáltalán nem volt.
    Ajánlott lány.
Happy Massage