• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Egyetlen Törpike!

    Köszönettel tartozom ismételten, hogy találkozhattunk és újra randizhattunk.
    Nagyon szépen köszönöm azt amit leírtál kis élményedet közzétéve ezzel segíteni kedves Makktársakon.
    Bocsánat a reagálás kissé távoli lett, de ahogy szokták mondani, ami késik nem múlik.
    Most megint alakítottam valamit a szobán, tudod nem tudok nyugton lenni, mindig valamit újat rakok be, veszel el. :)
    Remélem a fájó tagjaid már jobban vannak és nincsen annyi izomláz benne.
    Nagyon jó volt megint látni és beszélgetni egy kicsit. Megbeszélni a világ nagy dolgait és közben "szadistának" lenni egy kicsit. Meg amit nem szabad elfelejteni megenni néhány gumicukor egeret. Ez még dobott a hangulaton.

    Köszönöm szépen még egyszer a lehetőséget, hogy a kedves masszőröd lehetek.
    További kellemes napot kívánok.

    Puszi
    Alexa baba

  • Egyeztetés:

    Miután nem először (és nem utoljára :-) ) voltam nála, már emailban előre pár nappal megtörtént.
    Most 29-e délutánja lett a jó időpont, mindkettőnknek.
  • Megközelítés:

    A szokásos, én BKV-val, még mindig :-), könnyű, villamos, busz is jár a közelben.
  • Helyszín:

    Panel lakás, Alexandra új szerzeményeivel, amelyeket boldogan mutogat újabb látogatásomkor, led-es gyékény, többféle színben lehet használni, tényleg jópofa, mutatós, új tükrök, mindig alakít valamit a kis szentélyen :-), ügyes kicsi :-) lány. A fürdő, egyéb ok. már túltárgyalták előttem is.
  • Lány külseje:

    Részben ezért megyek, szeretem ezt a szép hosszú lányt - nem kell félreérteni azért, mint masszőzt és embert szerettem meg.Tehát a külső szuper :-), formás, hosszú leányzó, kemény popó, helyes, nem túlméretezett cicik, kedves, szép arc.
  • Erotikus masszázs:

    A vádliknál kezdte, külön-külön a két lábon fel, majd fenék és hát, a hátamba volt egy kis izomláz, fájt egy kicsit, de azt mondta, ez a jó, máskor ennyitől nem fájt, tűrjem csak. -Leszadistáztam :-) szegényt, -viccből, nem csinálta a szokottnál erősebben. Később éreztem meg a pozitív hatást, hamarabb csökkent az izomláz. (Most a jó idő közeledtével kicsit próbálom formába hozni magam, némi tornával-kevés sikerrel :-).) A lapocka és csuklyás-izom se maradt ki.
  • Levezetés:

    Most el szerettem volna kapni egy KF-re, de nem jött össze, Alexandrám némi problémái miatt, de ami késik, nem múlik :-).
    De rendesen kárpótolt a kicsi szájával kezével, felváltva, hosszan, már összeszokottan elnyújtva, a vége a hónom alatti magasságban landoló csattanás lett a lepedőn :-), nagyon jólesett, talán ez volt vele a eddig legjobb.
  • Elszámolás:

    Korrekt, mint eddig.
  • Összkép:

    Nem először és nem utoljára találkoztam vele,nagyon érti a dolgát, jó beszélgetőtárs is, bátran ajánlom. Én forgolódok itt a lányok után, de hozzá vissza-visszatérek, az I. osztályba sorolnám, ha lenne itt ilyen.
Happy Massage