• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Kedves Maranello! Köszönöm szépen a kedves szavakat! :) Remélem még találkozunk, puszi.

  • Egyeztetés:

    Telefont elsőre felvette, aznap már nem tudott fogadni, de másnapra találtunk időpontot.
  • Megközelítés:

    Nézőpont kérdése, de nekem sajnos nagyon kiesik ez a környék. Viszonylag könnyen odataláltam (GPS). Viszont a menetidőt alábecsültem, azt hittem elég 1 óra keresztül menni a városon, de 1,5 lett belőle. 2 percel e megbeszélt időpont előtt felhívtam, hogy most már biztosan késni fogok, de megnyugtatott, ne aggódjak, mindenképpen megvár és mivel nem futószalagon dolgozik lesz elég időnk egymásra.
  • Helyszín:

    Kertvárosi hatalmas családi ház hátsó külön bejáratú részén fogad, egy szépen igényesen berendezett és rendben tartott lakásban. Fürdő példa értékű, rengeteg tusoló kitéve, mosdón többféle szájvíz és egyszer használatos műanyag poharak hozzá. Hálószobából hiányoltam a tükröket, kiélvezni a bizonyos pozitúrák esetén szemből nem látható látványt, de egyébként ott is tisztaság és kényelmes franciaágy fogadott.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű szuper karcsú lány, hibátlan feszes, kerek, pont kézbeillő kemény cicikkel. Nagyon szép zárt szemérem ajkak. Kívülről is szűknek nézz ki és ezúttal nincs csalódás, mert valóban az is. Arcra kicsit másra számítottam, de a valóság sem rossz. A festett szőke haj ne tévesszen meg senkit, eredetileg fekete hajú lehet a lány.
  • Action:

    Nagyon kedvesen fogadott, ásványvízzel kínált. Fürdés után, csókolózással kezdtünk. Ami megér egy kis kitérőt. Ugyanis Amanda szemmel láthatóan szeret és tud is csókolózni. Igazi, finom érzéki, vezethető, nyelvével követi a partner játékát. Gyakorlatilag olyan érzésem volt, mintha a belém szerelmes barátnőmmel csókolóznék. Komolyan mondom már ezért megérte elmenni. Amikor nagy nehezen leszakadtam a szájáról lejjebb vettem az irányt, míg nem szép lassan eljutottam a célig a két lába közé. Szerettem volna egy franciás orgazmussal bemelegíteni a lányt. De ez most valahogy nem akart összejönni. Félidőben és a végén levezetésnek is újra megpróbáltam, de semmilyen látható eredményt nem sikerült elérnem. A végén már éreztem, hogy keményedik a csiklója, de sajnos hamarabb begörcsölt a nyelvem, mint ahogy célba érhetett volna. De ez az én hibám. Viszont csodálatosat szeretkeztünk, végig próbálva a klasszikus repertoárt, elölről, hátulról, oldalról és lovagoltatva. Mindegy-hogyan csodás látvány a lány, és minden pózban nagyon kellett vigyáznom, nehogy a szűk punci idő előtt kivégezzen. Gyakorlatilag komoly tempót sehol nem mertem diktálni. Pedig szerintem Amanda bírta volna. Egyáltalán nem sziszeg, nyafog, a behelyezésnél, mint sok más tini. Simán lehet neki tövig nyomni a finom szűk feszes punciba.
    Befejezésnek újra a misszionárius pózhoz tértem vissza. Szorosan összesimulva, hatalmas orgazmussal lett végem.
  • Elszámolás:

    Elején , de részéről ráért volna a végén is. A budapesti átlag alatt kicsivel és az átlag felett kaptam jóval.
  • Összkép:

    Nekem főleg a csókja okozott maradandó emléket. Ritka mint a fehér holló az a szolgáltató aki ilyen jól és érzékien tud és szeret is a vendéggel csókolózni. Ha netán sikerült volna kielégítenem is, akkor valóban felejthetetlen lenne. De így is maximálisan ajánlott kategória.
Happy Massage