• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel is kezdjem :) A beszamolok oldalon találtam rá. Előző nap délután egyeztettünk, + írtam Neki privüzt, mindkettő csatornán kedvesen válaszolt ezért hát másnapra egyeztettünk időpontot. Kis logisztikai bukfenc becsúszott, írt SMS-t, megoldottuk. Ezután kedvesen elnézést kért, aztán + köszönte, hogy rugalmasan kezeltem. Kicsit már kezdtem túl jó fejnek érezni magam, hogy képes voltam fél óra csúszást megoldani :)
  • Megközelítés:

    Magyaro, Budapest, Angyalföld, Marina-part,M3 Gyöngyösi ut, aki nem tudja mivel menjen, keresse meg a helyi Turinform irodát.
  • Helyszín:

    Magyaro, Budapest, Angyalföld, Marina-part, kis lakás nagy nappalival, 2 rendelővel egyik tatamis, másik gyurma-asztal, nekünk a tatamis jutott. Dusch-badok kádhosszan, szájvíz a mosdókagylon, WC papir a tartóban. Törölköző (fokozttan nedvszívó, fokozottan bolyhos, fokozottan száraz) rendben. Kádkörül a vizi egzotikum rajzfilm hősei nylon függönybe merevedve, a kádban csúszásgátló piranha-k, talán azért, hogy kapkodd a lábad nem fürödni jöttél:)
  • Lány külseje:

    Itt ugye a tárgyilagos ítész véleménye kéne, de én csak ember vagyok. Szandraa képei egy kicsit blue-ra sikerültek, kicsit szomorkás, révedő tekintet, bágyadt mosoly, visszafogottság. Tobb se kellett nekem, máris rohantam:) Nem mellesleg 168/57/100 fizikai adottságokkal rendelkezik. És van egy képe ahol hosszan elnyúlik és egy karosszékre hajtja a fejét na az bemattolt. Ja, ha nem derült volna ki nagyon tetszett.
  • Erotikus masszázs:

    A nálam szokásos másfélórás kezelésre mentem. helyszínről tel.fel számzár kikódolva, rövid vágta és már az ajtóban álltam. Kedves molygós fogadtatás, puszi. Mivel a virágok közül a rózsát szereti, olyan dobozt vittem ajándékba amire rózsát festettek, és ennek örült. Még egyszer kezét lábát tördelte és nagyon megköszönte, hogy a félóra csúszás, meg a kényelmetlenség....Na akkor el fürdeni. Sok , újra megbeszélni való nem volt, ment minden a maga rendes útján. Előkezelés, majd massz. Szeretem a jó erős masszírozást és Ő ott volt a szeren. Talp masszázs, láb fenék, derék, hát. Próbálta ropogtatni a csontjaimat, de azok ma nem akartak ropogni. Nekem így is marha jó volt. A vége felé megkérdezte, hogy akarok-e második kört vagy masszirozon feljebb én az előbbit kértem :) Massz közben, olyan hosszan udvarolt nekem, hogy a végén majdnem elhittem Neki hogy nem is vagyok akkora tapló. Az egész kezelés hangulata kedves és együtműködő volt, minden ponton kereste és pillantról-pillanatra meg is találta, hogy épp akkor nekem mi esik a legjobban. Másfél óra tömény szórakoztatás, és szolgálatkészség.
  • Levezetés:

    Na de minden tündér vérében benne van a Spice is. És erről Szandraa mélyen:) meggyőzött. A felvezető masszázs - amit nagyon szeretek - baromira felhúzott. Aki a képek alapján nem tájékozódik, hogy mit is kell/lehet Sz-val csinálni (no SEX) az forduljon szakemberhez. Némi simogatós kis gyurmázás után - anélkül hogy feltünt volna -, teljességgel beszippantott,... mondjuk úgy az aurája. A végén -szerencsére- a saját önzésem jelezte, hogy szájcserére van szükség. Szandraa ebben a kérdésben is - mint amasszázsban is - elsajátította amit el lehetett. A kezelés egyaránt lélegzet elállító volt, magas és mély szinten, űgy hogy a végén tényleg elhittem, Neki hogy szimpatizál velem. (vagy lehet hogy ez nem is szimpátia függő), de qtyául jól esett.
  • Elszámolás:

    Másfélórás MP kat. Semmilyen kompromisszumot nem vagyok hajlandó kötni, esetleg, ha legközelebb 2 órára nevezek be. Minden perfect. Ja az idő valóban megállt a szobában. Érkezésem és távozásom között a fali óra 15:39:41-42-41-42 mp et mutatott ::))
  • Összkép:

    Szandraa csillagjegye oroszlán. A kép ami megindított, szintén egy lustálkodó nőstény oroszlán képét idézi. Azt hiszem, megnövesztem a sörényemet, és ahogy a természet filmekben szokás egyszer a kisasszony mögé ballagok, hátulról megKözelítem.... Mielőtt kilőttök onnan, várjátok meg az oroszlán üvöltésemet :)
Happy Massage