• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Egyetlen Publito!

    Szeretném megköszönni, hogy ellátogattál hozzám és együtt tölthettünk egy kis időt, ezzel kilépve a szürke mindennapokból.
    A szőröskét nagyon szeretem jó kis kiegészítő lehet akár egy rövid- vagy hosszú ujjú felső fölé. Ahogy megláttam a boltban azt mondtam nekem ez kell. Ilyen is ritkán fordul elő. :)
    Amit hoztál zene nagyon jó volt kicsit más volt, mint eddig de nagyon illet az adott helyzetbe. Nekem nagyon tetszett és azt hiszem még fogom hallgatni eközben Rád gondolva.
    Az izmaid pedig remélem most már jól vannak és nagyon szívesen adtam azt amit adtam.

    A "kis" meglepiket nagyon szépen köszönöm. Azóta is gyönyörű és nagyon szépen virágzik. Újabb bimbók jönnek rajta, imádja ahova raktam. A többi pedig jótékony célra ment. :)

    Mégegyszer nagyon szépen köszönöm, hogy találkozhattunk és megírtad kis élménybeszámolódat.

    Kívánok kellemes hosszú hétvégét és vigyázz magadra.

    Legközelebb is sok szeretettel várlak!

    Puszillak
    Alexa baba

  • Egyeztetés:

    Először telefonon beszétlünk. Telefonban igen készséges, kedves hang fogadott. Pontos, korrekt tájékozatást adott. Ami még nagyon pozitív humoros, nyitott csaj benyomását keltette, a tájékozató szinte észrevétlenül laza csevegésbe csapott át.
  • Megközelítés:

    Kitűnő közlekedés, sok szabad ingyenes parlokóhely (dél körül mentem).
  • Helyszín:

    Emeleti részlegesen felújított panellakás. A fürdőben és a szobában is halk meditációs zene, finom, de nem tolakodó füstölő illat fogadott. Tisztaság mindenütt. Abben az időben csak mi voltunk a lakásban, így nem tudom, többen is dolgoznak-e.
  • Lány külseje:

    Magas, hosszú lábú, gyönyörű szemű és nem utolsó sorban kerek, izmos popsijú sötétbarna hajú lány nyit ajtót, a képekről egyből megismerni. Kérésemre felül a kis szőröskében fogadott (ld képek) :), alul fekete, falatnyi méretű tanga.
  • Erotikus masszázs:

    Stesszoldó beszélgetés, és részemről a kis meglepi átadása után zuhanyozni vonultam. Utána a szobában már csak a tanga maradt fenn, én megszabadulva a törcsitől hason feküdtem és kezdetét vette a nagyon kellemes, ellazító egy órás relaxáló masszázs. Újonc lévén hagytam kibontakozni, csak a saját zenémet tetettem be a CD-be, majd endetem finom kezét szabadon a saját tempójában dolgozni. Relax masszázs lévén nem volt eszeveszett gyúrás, mozdulatai fnomak voltak, igazán másnap éreztem meg az izmaimat. Közben szinte folyamatosan beszélgettünk, nagyon nyitott, értelmes csaj. A tükörből figyeltem mozdulatait, szép mellei vonalát és finom bőrét. Fejem felől folytatva a masszírozást szép hasa és combja öle csak karnyújtásnyira került, nagyon izgató látvány!
  • Levezetés:

    Elsőre nem kértem ilyesmit.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, a kitűnő szolgáltatásért és az élményért. Előre a meglepivel együtt adtam oda, vissza sem kértem: a különbözetet jótékony célra fogja felajánlani! :)
  • Összkép:

    Kitűnően dolgozó, nagyon vonzó, izgató és értelmes nőt ismertem meg Alexában, aki minden mozdulatát érzéssel csinálja és egész lényéből nyugalom és pozitív energia árad. Újoncoknak is kifejezetten ajánlott.
    Még egyszer köszönet
Happy Massage