• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon másodszorra elértem. Kedves hangon korrektül tájékoztatott. Látogatás két órával később.
  • Megközelítés:

    A Lehel térhez közel fogad. Hétközben és esténként talán BKV egyszerűbb, mert a környéken nem könnyű parkolót találni és még fizetős is. Én vasárnap mentem. Akkor autóval sem okoz problémát.
  • Helyszín:

    Középkorú bérház, nagyjából rendben. Lift van. A lakás tiszta, jó állapotban van, de semmi látványos extra - viszont kellemes füstölőillat van. Kicsit zegzúgos, de Timi segít a navigációban. A fürdőszobával is minden rendben. Tusfürdők, szájöblítő, ahogy lennie kell, a törülköző jó méretű. A zuhanytálcán rendesen elfér két ember, Timi pedig tényleg apró termetű.
  • Lány külseje:

    Aki abban a korban van, hogy emlékezhet (és emlékszik is, mert még nem látogatta meg Dr. Alzheimer) a 70-es évek mindenki által áhított gyönyörű csajaira, az, mint én, kérje meg Timit, hogy farmerben fogadja és eressze le a haját. (A kockás ingről elfeledkeztem. Nem tudom, hogy van-e neki.) A szemüveggel együtt a látvány tökéletes! Persze, farmer nélkül még annál is szebb. Erről az alakról álmodozik ma minden nő. Apró lány, apró feszes cicikkel, apró tökéletes formájú fenékkel, finom bőrrel ... 10 (annak, aki emlékszik a filmre is). A feltett képek retusálatalanok, csak nem jön át rajtuk az, amitől Timi annyira igéző.
  • Action:

    Belépés után kézfogás - ezen meglepődtem, de tetszett -, majd puszik. (Timi a lapja szerint komolyan veszi a szájhigéniát - jól teszi.) Kicsit megnézegettem farmerben félmeztelenül, aztán közösen irány a tus. Simogatás, ismerkedés, csókolózás. Timi talán kicsit túlságosan az ezredesre koncentrál, pedig, amúgy sokkal inkább barátnős, mint pornó-feelinges, de evvel együtt is még maradtam volna a zuhany alatt, ha nem derül ki, hogy allergiás valamire a mi jó kis pesti vizünkben. Aztán az ágy előtt, majd az ágyon újra alaposan vegigjártam a teste minden táját. (És, mint tudjuk, egy értelmes ember mindent a szájába vesz - Karinthy Frigyes.) Egy kis nyalakodás, majd ujjazás. Nem mondanám, hogy nagy hatással voltam rá, de nem is állna jól neki a pornós lihegés. Viszont mindenért kárpótol a látvány és az érzés. Aztán fordultunk és következett a francia. Nem a mélytorkos vad, hanem a finoman izgató típus. Tökéletes előkészítés egy kis lovagláshoz, ami abban a finoman sikló szűkületben ellenállhatatlan volt számomra. Így aztán, amikor Timi kicsit felgyorsította a tempót, már túl későn szóltam. A további tervekre csak legközelebb kerülhet sor, mert a gyorslift egyből a mennybe repített. Ekkor következett Timi, a gyengéd gondoskodó. Az ezredes teljes ápolást és tisztogatást kapott (karosszéria, alváz, talán még fényezés is volt). Egy kis heverészéssel és oldott beszélgetéssel zártuk a látogatást. Ahogy telt az idő, a kezdteben kicsit tartózkodó, a kívánságokra figyelő szolgáltatóból előbújt a fiatal lány, aki szívesen beszél imádott állatairól (ami négy lábon jár és elfér egy kertes házban, az Timinek volt, van, vagy lesz), akinek megvan a magához való esze és tervei az életre.
  • Elszámolás:

    Korrekt, belvárosi átlag, előre letéve. Nagyon megéri.
  • Összkép:

    Számomra Timi olyan volt, mint egy női barát, akivel szexelni is lehet. Barátságos, kellemes, kielégítő. Jó érzés vele lenni. Nem csap be semmiben, nincs nagy illúzió, egy tökéletes kikapcsolódás, ami után mosolyogva töltöd a nap hátralévő részét. Ha pedig szereted az állatokat, akkor jobb ha mindjárt több órát szánsz rá. No TP, sőt.
Happy Massage