• Niki29

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon előtte egy nappal. Telefont Ő veszi fel, világosan elmond mindent.
  • Megközelítés:

    Kocsival közlekedem, de ismerős vagyok a környéken így tudom hogy busszal is megközelíthető könnyen. Egyetem, kórház a közelben csak azért jelezem mert az előbbin Ő oktathat a tudása meg van hozzá! Az utóbbira meg Neked lesz szükséged ha ide látogatsz! Nem fogod érteni hogy eddig mi maradt ki az életedből!!!
  • Helyszín:

    Szokásos panel. Fürdőkád a tusoláshoz, tusfürdő a tisztálkodáshoz, kényelmes ágy, amin olyat kapsz hogy az agyad elszáll!
  • Lány külseje:

    Képek meg sem közelítik azt amit kapni fogsz. Nekem Meg Rayen de az összkép miatt. Jó test, kedvesség, közvetlenség. Az a csaj akivel a kávézóban próbálsz szemezni, az a csaj akinek próbálod felhívni a figyelmét hogy nagyon bejön, az a csaj akinek bárhol utánanézel és nem szégyenled (már mint az utánafordulást még az asszony mellett sem :))
  • Action:

    Na nem lesz egyszerű ezt az action-t leírni (kb 4 órája történt de még mindig remeg a lábam)! Szerintem meg volt elsőre a szimpátia ezért eleve egy közvetlen kapcsolat jött létre. Persze kicsit feszengtem és dumával oldottam. Na Ő nem feszengett. Beinvitált, kérdezett, szóval tartott, majd törülköző, fürdő és LEFÜRDETETT!!!!!!!!!!
    De nem úgy mosószappannal, ha nem érzékien, finoman. Nekem nagyon tetszett bár a csodálkozásom és meglepődésem nem bújtattam véka alá. Ezután csapó és ágyjelenet. Mint mondtam közelben a debreceni egyetem ahol tuti francia szakon oktat mert olyan franciát kaptam hogy a merevedésem miatt eltűnt a táska a szemem alól mert kellett a f@szomra a bőr. Teljesen letaglózott a megdöbbenés, eszméletlenül jól szexel! És itt ez a lényeg! Vele szexelsz! Volt minden az előjátékban, láb, anál, simogatás izgatás. Fel sem tudtam mérni hogy Ő milyen láb, punci, stb... terén mert egyszerűen csak élveztem a kényeztetését. És a legjobb hogy azt éreztem, láttam hogy élvezi hogy kényeztet. Ő valóban élvezi a szexet és valóban élvezi a f@szt!!!!
    Miután levegőhöz jutottam és kicsi én olyan stádiumba került hogy lassan visszafordíthatatlan a folyamat, kértem az esőkabátot és lovaglóba folytattuk. Na itt jött a következő meglepi, elélvezett. Már mint nekem meglepi, és igen jó érzés volt. Miután finoman letisztogatott, elterülve feküdtünk az ágyon, de nem kellett noszogatni a következő menetre magától érezte mikor kell elkezdeni. Ezt már le sem írom mert a kezdéshez adott francia lecke ismét olyan orbitálisan sikerült hogy már nem hogy nekem de kicsi énnek is elakadt a szava. Kértem ismét a jedi köppenyt és lovagolni mentünk, Ő és kicsi én. Majd hátulról folytattuk ami megint csak eszméletlenre sikerült és Ő megint élvezett egyet. Én sem akartam lemaradni még is csak én vagyok itt az ügyfél! :)) Ezzel még egy jedi köppenyt használtunk el és adtam át a szebjövőnek egy óvodányi gyerekrajt.
    Ez után megint gyors pihi, majd fürdetés (engem), én meg Őt. Ebbe még bele kell jönnöm mert nem csináltam sokat ilyet.
  • Elszámolás:

    Korrekt, amit telefonban megbeszéltünk. Mondhatnám az érték arány fantasztikus.
  • Összkép:

    Frenetikus, orbitális, eszméletlen és még sorolhatnám a jelzőket. Te itt szép lehetsz, de okos nem! Ha azt hiszed hogy tudod mi a szex akkor gyere el ide! Olyat kapsz hogy nem fogod érteni! Írtam már lányról olyat hogy ápolónő de ha ez így van akkor Ő a doktornő!!!! Maximálisan olyan volt mint ha a barátnőmnél lennék.

    Niki!

    Nagyon, nagyon, nagyon szépen köszönöm ezt a lehetőséget az biztos hogy én innen kezdve hűséges alatvalód leszek, örülök hogy meg ismertelek!
Happy Massage