• Mesi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Kedves Nettuddki!

    Köszönöm szépen az értékelést, Örülök, hogy jól érezted magad. Sajnálom, hogyha nem értettük meg egymást. Bár én minden program előtt megkérdezem hogy, hogy állítsuk össze a programot.Az 1 órás program keretében ha külön nem jelzed, a masszázs, és a csúszka után egy erotikus rész van. Ezért történt ez így. Illetve én nem csúszkálok egyik vendégem hátán sem, csak elölről végzem a csúszka masszázst, mert úgy a legizgalmasabb és legkényelmesebb Neked is..., ezért a Te hátadon sem csúszkáltam! Ha már az időnél tartunk a 20 perces fürdést sem okozott gondot számomra... De ha több időt szerettél volna maradni vagy 2 levezetést, lett volna rá lehetőséged, ez rajtad múlott, illetve az anyagiakon!
    És a szobában nem csak egy tatami van, hanem 1 nagy bőr fotel, 1 komód, 1 asztal, 1 szobainas, lámpák, tükör, gyertyák stb.... és a szobán kívül, csak a folyosót és a fürdőt látod a lakás többi részét nem, mert paravánnal el van szeparálva és nagyon igényes, átlagon felül berendezett a lakás, úgyhogy nem hiszem hogy ennek van alapja.
    Eddig minden vendégem maximálisan elégedett volt a helyszínnel, a szolgáltatásommal és a masszázzsal.
    Csók Mesi

  • Egyeztetés:

    Telefonos egyeztetés során nagyon kedves hanga volt, az időponttal sem volt gond. Úgy vettem észre elég könnyű nála szabad időpontot találni.
  • Megközelítés:

    Autóval ingyenes parkolás bár a kék metro sincs túl messze. A telepen úgy tünt elég sok autó van így aki estefele akar menni annak lehetnekk némi gondjai.
  • Helyszín:

    Szép új lakás, elég jó környéken. A lakás kialakítása igényes, bár a szobában csak egy tatami volt és a lakás egyéb részein sincs sok bútor. A fürdőben azonban mosógép és szárítógép is volt, ami jelzi, hogy ügyelnek a részletekre.
  • Lány külseje:

    A képeknél egy kicsit erősebb a hölgy, de nem vészes kategória. Olyan mindene jól megvan típus. Szép nagy mellekkel rendelkezik ami élőben talán még nagyobb mint a képeken.
  • Action:

    Belépést követően bekísért a szobába, ahol a szoksáso üdítókkel kínált. Nagyon aranyos, aki sok beszéddel próbálja meg oldani a hangulatot. Nekem tetszett és értékeltem, hogy kedves a vendéghez és tényleg jó szolgáltatást akar adni. Részletek megbeszélése után gyors fürdés (fürdőben szájvíz is van). Ezt követően egy olajos maszírozás féle kezdődött, ami tényleg csak valami hasonló. A maszírozást inkább hagynia kellene mert nem az erőssége. Majd bekenette vele frenetikus szép melleit. Majd a hátamon csúszkált ami szerintem nem igazán volt erotikus, inkább olyan dögönyöszölésnek hatott. Majd fordulás és elől is olajos simogatás és orális fixálás. Ez a rész jó volt annyira, hogy így fejeztük be. Nem erőltetett folytatást (ilyenkor ugye azért is van masszázs az elején, hogy 2. menetre ne jusson már idő), de hát ezt ugye mindenki bekalkulálja. Szóval szépen kimentem fürödni majd balra el.
  • Elszámolás:

    Az ajándék a helyi átlag. Ha érték arányt nézzük talán találni jobbat is.
  • Összkép:

    Tényleg értékelendő, hogy kedves aranyos és azt érezteti, mintha fontos volna neki, hogy jól érezze magát a vendég. Valahogy az erotikát hiányoltam az egészből, de lehet, hogy csak nem tudtunk egymásra hangolódni.
Happy Massage