• Valéria

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Drága M.!
    Köszönöm az együtt töltött időt, remélem odaértél időben ahova siettél, és a jó hangulatod a mai napig nem csökkent:)
    Remélem újra találkozunk a közeljövőben :P
    Sok-sok Amandás csók!

  • Egyeztetés:

    Gyorsan ment, autóból kerestem, és azonnal tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyen elérhető, környéken ingyenes parkolás.
  • Helyszín:

    Földszinti régi típusú panellakás, egyszerűen minimalista a szocialista realizmus mindenki által ismert stílusjegyeivel, de tisztaság mindenhol.A tetthelyen egy masszázságy és egy vendégágy, hangulatos megvilágítás, és egy széles tükör is a vizualitás érdekében.
  • Lány külseje:

    Egyértelműen ő van a képeken, még ha a retusálás azért észrevehető helyenként.
  • Action:

    Azért mentem, mert fáradt és ideges voltam, és szerettem volna egy alapos franciás-popsis lazítás után belevágni a hétvégébe.
    Amanda hozzáállása példaértékű lehet a többi szolgáltató számára, aranyos volt, hogy végig igyekezett a kedvemben járni, dicsért, poénkodott és átvette a kezdeményezést amikor látta, hogy éppen arra van szükségem, de volt hogy hagyott csak kicsit elmerülni amikor épp az esett jól.
    Az action maga pont olyan lett mint szerettem volna, rövid beszélgetés után figyelmes segítség a részéről a vetkőzésben és a tusolásban, majd irány a szoba, ahol egy nagyon kellemes franciával indított. A technika széleskörű és változatos, finoman változtatja a ritmust és ezt élvezetesen kombinálja a torkozással. Időnként el-el kalandozott a környékre is, amit én kifejezetten tudok szeretni. Közben én simogattam a popsit és a ciciket, majd kicsit belekóstoltam a puncijába is ami nagyon jól reagált. Ezután kértem a vv-t és átfordultunk egy laza papás-mamásba bemelegítésként, majd jöhetett a popsi doggyban. Ő javasolta, hogy forduljunk úgy hogy a tükörből is láthassam a dolgokat, ami kifejezetten jó ötletnek bizonyult. :) A tükörben nézve az actiont egy gyors vágta után hamarosan végem is lett. Miután kilihegtem magamat felajánlotta, hogy egy laza masszázzsal ellazít, ami igazán finomra sikeredett, és nagyon kellemesen feltöltött. Nemsokára hanyatt fordultam, és Amanda kérés nélkül rávetette magát a farkamra, hogy ott folytassa ahol abbahagytuk, és ez igen sikeres eredménnyel is járt. A második felvonás forgatókönyve szinte teljesen ugyanúgy sikerült, majd egy kis összebújós levezetés után már indulnom kellett tovább.
  • Elszámolás:

    Az alap étlaphoz teljesen korrekt ajándék.
  • Összkép:

    Amandával az idő nagyon kellemes volt minden szempontból, különösen feszülten mentem és teljesen ellazulva távoztam egy nagyon kedves hölgytől. Igazi BF hangulat, már ha lenne olyan barátnő, aki ennyire odaadóan és tabuk nélkül lenne képes a másik örömét keresni. :)
Happy Massage