• Ebi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már többször jártam Ebinél, így ismerjük egymást. A kapcsolatfelvétel ezúttal is könnyen ment.
  • Megközelítés:

    Buda egyik legjobban ismert tere, szinte minden út oda vezet, mindenféle technikai csodák nélkül is azonnal megtalálni.
  • Helyszín:

    Mivel az nem a takarítónők.hu oldal ezért számomra ez nem kiemelt jelentőségű. Amúgy egy nagyon igényes, légkondis lakás, tisztaság, rend, szervezési okokból a bejutás a fürdőn keresztül zajlik. Ebi megadja a módját, most is gyertyákat gyújtott a megfelelő hangulat érdekében…
  • Lány külseje:

    Ebivel kapcsolatban én egy kicsit elfogult vagyok, mert nekem Ő kifejezetten az estetem. Kiemelten tetszik benne, hogy nem plázacica típus, igazi nőies nő. Belső tulajdonságai (talán) még ennél is figyelemre méltóbbak, szofisztikált (kifinomult – ha valaki nem értené; volt már rá példa), rendkívüli intelligenciával megáldott lány. Ezért -is- járok hozzá már viszonylag régóta.
  • Action:

    Korábban azt gondoltam, hogy a sokadik együttlét Ebivel már nem hoz semmi újat, de a mai randink bebizonyította, hogy misem áll messzebb ettől. Jó sokat beszélgettünk, kivel mi történt az elmúlt időben, míg nem találkoztunk. Majd ezután szokásosan, felváltva fürdőbe el, majd először én részesítettem egy kis franciás kényeztetésben, amit láthatóan szívesen fogadott…Isteni finom puncija van, csodásabb volt nyalni, mint valaha!!! Fantasztikus, amint orgazmus közben erős combjai összeszorítják a fejem. :-) A továbbiakban Ő vette át a kezdeményezést, és egészen rendkívüli élményben volt részem!! Csodás az is ahogy kiszív az utolsó cseppig! Nem voltam formában, elég fáradt is voltam, de Ő tényleg mindent megtett, hogy jól érezzem magam.
  • Elszámolás:

    Számomra szóra sem érdemes…egyébként tovább maradtam, mint lehetett volna, úgyhogy még van törlesztetni valóm Ebinél…ráadásul, hogy pontosan odaérjek Hozzá, nem tudtam Neki semmi édességet venni. Úgyhogy emiatt is kell még találkozzunk… :-)
  • Összkép:

    Az Ebivel töltött órácska ezúttal is fantasztikusra sikeredett! Ő az, aki kis mennyiségben gyógyszer, nagy mennyiségben orvosság, igyekszem az utóbbihoz tartani magam. Aki egy ilyen gyönyörű Nőben csak egy megvehető (kibérelhető) testet lát, az megérdemli, hogy őt magát is munkadarabként kezelje az adott lány. Számomra Ebi olyan, mint a heroin: elég egyszer bekapd, hogy ráakadj! Nekem sikerült!
Happy Massage