• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Köszönöm Neked a beszit:)
    Örülök hogy Tiszteleted tetted nálam, és hogy megismerhettelek...

  • Egyeztetés:

    Online, kb két héttel előre. Visszaigazolás egy napon belül. Néhány órával az akicó előtt SMS megerősítés oda-vissza.
  • Megközelítés:

    Ismerem a pályát, mint a tenyeremet, ezért GPS-t nem teszteltem. Mindenhol fizetős a parkolás, de mivel szombat volt, mégis megúsztam. Parkolóból felhívtam a kódokért, odasétáltam és már mehettem is be.
  • Helyszín:

    Tatabánya Újvárossal kb egyidős házban egy átlagosan átlagos kecó. Ajtók, fürdő átlag alatti, baszoba viszont jóval átlag feletti.
  • Lány külseje:

    Pont mint a képeken. Belépve meglepődtem, milyen magas, de gyorsan lelepleződött a huncutság: irdatlan magas sarkú cipő volt rajta, de nagyon jól állt neki. Minden alkatrész originálnak néz ki, így a cicije sem hasonlít egy lufira.
  • Action:

    Füri után simi, csók fetrengés jobbra-balra, miközben mindketten a 69-ben találtuk meg, amit kerestünk. Ő alaposan kihegyezte a cerkát én meg fényesre nyaltam a bejáratot. Minden készen állt VV támadásra, így egész profi mozdulatokkal rám adta a szkafandert, majd a lóra vezényszó hangzott el tőlem. Nyeregbe pattant és zsoké módjára az élvezetek hajszolásába fogott. Nos, ezt nem csak látni, de élvezni is kell és lehet. Nem emlékszem senkire, aki zsoké módjára ilyen hosszan és jól lovagol. A célegyenesbe érve bemutattunk némi forgolódást, aminek végén a hátára fektetve döngetve szálltam el. Utána leápol, víz, beszélgetés, majd második félidő. Frenetikus franciát kaptam, majd a kitárazást késleltetendő ismét kinyaltam a mézes bödönt. Élvezte rendesen, közben nagyon finoman mozgatja a punciját. Végül ismét VV és H turul adtam neki. Itt meg kell jegyezni, hogy a tükrök a két falon nagyon jó helyen vannak, egyszerre két irányból is látom magunkat akció közben. Ő meg pucsít ahogy a nagykönyvben is meg vagyon írván. Hát nem is bírtam sokáig, ismét a gyűjtőbe lőttem a bukott utódjelölteket. Levezetés, dumcsi, füri, léc, mivel nekem kellett figyelnem az időre, lévén, hogy határidős buliba készültem.
  • Elszámolás:

    Mind abszolút értékben, mind a produkcióhoz képest, a nyomott tőzsdei ajándékot is alulmúló. Nem emlékszem mikor úsztam meg a dolgot utoljára ennyiből. Még a benzinpénzt hozzáadva is versenyképes.
  • Összkép:

    Nagyon jó. Bár Tatabányán évek óta nem teszteltem senkit, egyértelműen a legjobb akivel eddig Tb-n találkoztam és bátran állítom, hogy mind a szolgáltatás minőségében, mind ajándékban az egyik legjobb a Bp-Győr-Fehérvár háromszögben.
Happy Massage