• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tökéletes. Tegnap is, ma is elsőre felvette a telefont, gyönyörű hangon tisztán hallhatóan korrekten tájékoztatott. Időpontért 3kor hívtam, fél ötkor már fogadott is. 5ös.
  • Megközelítés:

    Ahol a térkép mutatja, kék metró megállójából pont oda megy fel az ember-várakozni mondjuk nem a legideálisabb környezet, na de az csak az én hibám, legközelebb legfeljebb pontosabban megyek. Kocsival kicsit nehezebb lehet, de a Westend parkolójától is 5 perc séta.
  • Helyszín:

    Utca jó hangos, nem is hallottam elsőre amit ott mondott a telefonba, szerencsére a lakásban semmi nem hallatszik a forgalomból. Öregecskedő ház, kicsit zavarban is voltam az emeletek számolásánál hogy most elsővel vagy magasföldszinttel kezdődik, de megtaláltam :)
    Régi, de szép tiszta lakás, fürdőszobában új csempe, kellő tusfürdőválaszték, szájvíz. Baszoba kicsi, dehát nem is kergetőzni kell benne...hangulatvilágítás hangulatos, ágy jó nagy, mellette a falon ott a tükör, lehet gyönyörködni a kilátásban. Teljesen korrekt, kellemes meglepetés. Elvileg többen vannak a lakásban, ennek semmi nyomát nem láttam, nagyon diszkrétek és ügyesek.
  • Lány külseje:

    Tökéletes, mint a képeken, kemény fenék, jóillatú bársonyos bőr, és a melle az valami csodálatos. Simán tininek nézném ha nem lenne kiírva a kora.
  • Action:

    Zuhany után meztelenül fogadott. Simogattuk csókolgattuk egymást, majd franciázni kezdett, nagyon jól csinálja! Kicsit homályosak a részletek, de valahogy átfordultunk 69be, közben kicsit ujjaztam, visszafogott reakciókat elérve, majd kérdezte kérem-e a gumit. Kértem. Lassú tempójú misszionárius pózban végzett akció következett, csókokkal édesítve, illetve a kezével is akciózott valamit a zacsinál, bejött :D
    Ezután meglovagolt, hát azt a látványt... ilyenkor sajnálom hogy nincs fotografikus memóriám. Szerintem itt már élvezte ő is. Így is végeztem, hagyott lecsillapodni és letisztogatott. Második menet esélytelennek tűnt, helyette elterültünk és beszélgettünk erről-arról, szállt az idő, ki is futottunk az 1 órából mielőtt még észrevettem, pedig ott a (pontos, ellenőriztem) óra az ágy fölött, nem tette szóvá. Végén tusolás, búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekten a telefonon megbeszélteknek megfelelően. Pesti átlag, nagyon jó érték arány.
  • Összkép:

    Teljesen meg vagyok vele elégedve, szerintem még visszatérek. Csodaszép, emellett még szimpatikus is. Magasra tette a mércét a többi lány számára :)
Happy Massage