• Niki29

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A mult héten beszéltem Nikivel elősször telefonon. részletesen tájékoztatott a lehetőségekről, és ,hogy hol érhető el.Én megigértem ha biztos lesszek az időpontban ismét beszélünk. Nagyon szimpatikus volt a hangja és hétfőn ismételten hívtam és időpontot is eggyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Gépkocsival jól megközelíthető, a GPS pontosan odatalál, bőven van parkoló. Több buszjárat megálló is van a közelben.
  • Helyszín:

    Egyszobás pici lakás, légyotra ideális, a konyha előszoba egy kicsit zsufolt. Hamarosan új lakásba költözik. A tisztaságra és higéniára nagyon ügyel. Tiszta puha kellemes illatu törölköző és tusfürdő. Nagyobb méretü szoba szép nagy ággyal és többféle párnával amellyet kényelmem és hozzáférésem érdekében átrendezett.
  • Lány külseje:

    Vékony csinos lány nagyon szép bőrrel. Kedves közvetlen hamar egymásra hangolódtunk. Szépen kisminkelve egy rövid kék ruhácskában fogadott.Érkezésem előtt beszéltük meg, hogy milyen szinü ruhát szeretnék.
  • Action:

    A fürdőkádhoz elkisért és alaposan megmosdatot. Ő már ezen túl volt és nem húzta az időt. Beérvén a szobába megbeszéltük, hogy mit szeretnék mire van lehetőség. Megkérdeztem hogy mi az amit nem szeret vagy nem szabad.Egy dolgnak nem örültem, hogy a puncijába nem lehetett benyúlni. Puncija, popsija formás, szép nagy és kis ajkakkal amolyan nyalni való. Egy biztos nehéz otthagyni Őket. Csókolózással egymás testének feltérképezésével kezdtük, allandóan a szemembe nézett, végig csókolt fülemtől a farkamig. Kértem, hogy hagy kényeztethessem egy kicsit. Kispárnát a popsija alá helyezte hogy minél jobban hozzáférhessek én pedig csak nyaltam és szopogattam édes kis punciját, popsiját mignem egy kiss segítséggel el nem élvezett. Aztán ő kényeztetett olyan vehemenciával hogy többször is elélveztem. Az órát végig kihasználtuk egy kicsit tul is léptük de nem tette szóvá. Befejezésként ismét megmosdatott. Rövid beszélgetés némi folyadék pótlás után kielégülten távoztam.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a telefonban megbeszéltek szerint történt. Nagyon jó érték arány.
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes,csinos,és közvetlen hölgyet ismerhettem meg Niki személyében, és ami még lényeges nagyon megbízható és valóban odateszi magát. Alig várom, hogy ismét társaságát élvezhessem
Happy Massage