• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Szió kedves sorozatos goldslayer!

    Szeretném megköszönni először a kis beszidet. Nagyon jól esett és voltak részek mikor kis kacagtam: "távozás után el kell fújni a fürdőszobában lobogókat, feltételezem, hogy a lakástüzet elkerülendő", "vagy heverőre kanapédolunk". Ez nagyon kedves megfogalmazás :).
    Akkor nézzük szépen sorjában.
    Igyekszem közel lenni Hozzád, hogy tudjunk találkozni többször is.
    Nagyon örülök, hogy tetszett a lófarkas és cicaruhás - így hívják - szerelésem.
    Hol mit csináltunk?! Hmm.... finom volt és nagyon jó. Valahol valamit csináltunk az tuti. :D
    Igyekszem a masszázs közben ellazítani Téged, hogy nyugodtan és kipihenve térj át a Mennyország kapujához.
    Szintén jól esett amit írtál, hogy mindketten megjártuk a Mennyországot.
    Sok szeretettel várlak legközelebbi randinkon is.
    Puszillak és vigyázz magadra addig is.

    Alexa baba

  • Egyeztetés:

    Még hétvége előtt kerestem és némi telefonos hajkurászás után sikerült is beszélnem vele, de már nem tudott fogadni, így a következő hét elejére egyeztettünk, mert biztosra akartam menni. Kedves és vicces a telefonban (is), részletekről nem esett szó, nem szokásom ilyenkor kérdezősködni. Összességében minden rendben.
  • Megközelítés:

    Nekem nagyon közeli, ismerős környéken (attól azért még tudtam bénázni és rossz címre menni elsőre:D) a Fehérvári úton a kedvenc kerületemben, sokféle villamos és busz útvonalán, a Móricztól és Alleetól 10 percre. Parkolás ingyenes és bőven van hely mindenfelé.
  • Helyszín:

    Átlagos panel, átlagos, de barátságos lakás, gyertyákkal (távozás után el kell fújni a fürdőszobában lobogókat, feltételezem, hogy a lakástüzet elkerülendő), a masszázsszoba kellemes, hangulatos, szép-érdekes képekkel és lágy zenével. (Érdemes megkérdezni, hogy a képen szereplő csodaszép háttal női akt őt ábrázolja-e, mert akkor talán kacéran bevágja magát abba a pózba, hogy felismerd, és az jó:D)
  • Lány külseje:

    Sokan megénekelték már előttem, újdonsággal nem tudok szolgálni: a képekkel abszolút összhangban levő szép alakú, szép arcú, magas, csinos, nőies lány. 1 cm-rel magasabb is vagyok, így a magasságkülönbség sem jelentett különösebb parát (miután megszabadult a magassarkútól, hihi). A képeken is látható fekete hálós-csipkés valamiben fogadott és végig rajta is maradt az igen praktikus középső kivágásnak hála. Nekem különösen tetszenek a lófarkas képei, így tökre örültem, mikor ilyen hajjal fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Láb, fenék, hát, váll. Teljesen rendben van, erős, tanult mozdulatok, kicsit talán elábrándozó közben, de ez lehet, hogy csak a csacsogós beszélgetésünknek tudható be. Sorozatfüggősége okán megbeszélünk pár dolgot, de közben teljesen el is lazít, csomómentességemnek hála könnyen és viszonylag fájdalommentesen. (A masszázspad nekem kicsit kényelmetlen a fejrésznél, pedig szakszerűen lukas, de én még életemben nem feküdtem hason masszázs alatt úgy, hogy a fejem-arcom kényelmesen el tudtam volna helyezni. De az csupán apróság.)
  • Levezetés:

    Franciás-kölcsönös, a masszázs után a kényelmesebb kanapéra heveredünk (vagy heverőre kanapédolunk?) egymásnak fejjel lefelé (utálom a számos megnevezést, bocs), kedvesen figyelmeztet, hogy kispárnát tegyek a fejem alá és tényleg, szép hosszú combjai okán néha messze van a lényeg, de némi nyak- és fejmunkával azért elérhető. Finom és illatos, jó érzés kényeztetni, pláne, hogy ő is ezt teszi velem közben. De azért egy idő után megkérem, hogy a hagyományoknak megfelelően hagyjuk az udvariaskodást és kényelmesen hanyatt fekve engedje, hogy csak én foglalkozzak vele. Ennek egy idő után látványos (és mint később megbeszéljük valós, hiteles:)) eredménye van, aminek igazán örülök. Elégedetten hagyom tehát, hogy levezessen nekem és meg is teszi, finoman, könnyedén, de azért határozottan egy remek franciával. A végét sem sieti el, hagyja, hogy lenyugodjak és csak utána tünteti el diszkréten a végterméket.
  • Elszámolás:

    Korrekt, átlagos, szokásos 1,5 órás ellentételezés jár egy jó masszázsért és egy kiadós kielégülésért (az ő kielégülése pedig csekély bónuszt jelent csupán az alaphoz képest).
  • Összkép:

    Szép és kedves lány, masszírozni, társalogni, adni és kapni is tud, nagyon jól éreztem magam nála.
Happy Massage