• ANNA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Saját maga vette fel a telefont, korrektül tájékoztatott, kedves volt a hangja. Teljes mértékben rugalmas volt, gyakorlatilag fél-háromnegyed órával később ott is lehettem.
  • Megközelítés:

    GPS odatalál, parkolás könnyen ment, vigyázat fizetős. A 13 rehabilitált része,új építés, minden tiszta és személytelen. Bejáratnál kapukód és rövid navigálás után eltéveszthetetlen.
  • Helyszín:

    Lakás rendben van, és annak ellenére, hogy nem egyedül szolgáltat, tökéletes logisztika. Fürdő rendben, a massz-szoba makulátlan, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Személy szerint nekem bőven tökéletes helyszín.
  • Lány külseje:

    Képeknél szebb, és akkor még nem ejtettem szót a kisugárzásról. Egy nagyon igényes fehérneműben nyitott ajtót, alig jutottam szóhoz. A teste tíz pontos, a cicik tökéletes kreációk, de nem is ez a lényeg, a hölgy valami fantasztikus. Érdeklődő, intelligens, vonzó és profi (nem rossz értelemben). Az egyik legszebb lány az összképet tekintve akivel eddig volt szerencsém találkozni.
  • Erotikus masszázs:

    Tanult masszázs technikák, itt ezen van a hangsúly. Az egyik legszakszerűbb masszázst itt kaptam eddigi életem során. Erős kezei vannak, de megéri a néhol szenvedés. Tökéletes munkát végzett. Másfél órát voltam nála, és ami ritka, nem csak hason fekve, háton fekve is megmasszírozott (ez ritka). Részben még le is nyújtott, ha nem lenne semmi extra, a masszázsért is mindenképp vissza járnék. Jó beszélgetőpartner és folyamatosan érdeklődik, hogy minden rendben van-e a masszázs tekintve. Nagyon figyelmes.
  • Levezetés:

    A levezetés nála szimpátia alapú. Csúszkát kértem, tükörbe nézni csak erős idegzetűeknek, különben garantált a korai... :) Volt szerencsém érinteni Évi csodálatos testét, majd a kedvenc számomra váltottunk, nos uraim nem jutok szóhoz a mai napig, olyan gyönyörű puncival találkoztam. Azt hiszem az angyaloknak lehet ilyen a mennyországban. Tehát KF a végére, NF nem gond, a másik beégett kép, ahogy a tükörbe néztem azt a szájat ahogy vákumként szívja a velem egykorút, azt hiszem ebben a pillanatban adtam meg magam és élveztem mennyeit. De még milyet. Nem rohant el, hagyott lenyugodni, az utódokkal nem emlékszem mi lett, kellett pár perc míg ismét láttam a szemeimmel. Pár percet még beszéltünk, majd fürcsi (segített lemosni a krémet) és érzékeny búcsú.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint .Érték arányban kiváló, ezért némi plusz ajándékot is hagytam nála.
  • Összkép:

    Ritkán látogatok meg kétszer egy lányt, Évit meg fogom látogatni többször is. Gyönyörű, intelligens, szexi, profi és minden jó jelző. Nála senki nem fog csalódottan távozni. Örülök, hogy rátaláltam. 10/10
Happy Massage