• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Rájöttem ám! Nagy lehetett a hangzavar a piacon.Azt mondta az árus,h mézzel egyed az epret mert ecetízű! Ezért kár volt megütni őt! ;) És a beszit is köszönöm szépen!

  • Egyeztetés:

    Itt a Beszámolok-on fedeztem fel Dórit.Olvastam a róla írt beszámolókat,nézegettem fotóit,mivel a leírtak és a vizuális látvány is meggyőzött,felhivtam. Elmondta a tudnivalókat,én is amit rólam tudnia kell.Ezek után online időpontkérés,azt jóváhagyás követte,itt volt egy kis svédcsavar,de Dóri rugalmasan megoldotta.
  • Megközelítés:

    77-es troli vonalán,megállótól 2-3 perc séta.Autósoknak tucatnyi üres,ingyenes parkolóhely.A kapukódot előző este már megkaptam,így egyszerű volt bejutás a házba.
  • Helyszín:

    4 emeletes ház,lift nincs,de aki Dórihoz igyekszik annak nincs is rá szüksége.A lakás igényes,hangulatos,a fürdőszobában sarokkád,tusfürdők,törülközők tucatjai.A szobában meglepően nagyméretű ágy,fogas a ruháknak,gyertyák,halk zene.Úgy tökéletes minden ahogy van.
  • Lány külseje:

    Lévén,hogy hamarabb érkeztem a megbeszélteknél,az utcán az autóban ülve,láttam mikor Dóri megérkezett,akkor már éreztem,hogy döntésem telitalálat.Mikor felértem és a kinyitott ajtóban megláttam,fehér csipkés fehérneműjében egyből kész is lettem.A fotói hazudnak,életben százszor jobban néz ki.Magas,vékony,szenzációs mellekkel,mosolygós arc,nevető szemek,és hát az a csók amivel fogadott....
  • Action:

    Tusolásom után,az ágyon várt.Hozzábújtam,felsziszent a szerinte hideg kezem érintésekor.Így hát gyorsan bedugtam azokat a hónom alá melegedni,egyúttal szigorúan nézve közöltem,hogy csak akkor veszem elő onnan őket,ha szépen kéri.A szépen kérés tárgya a kényeztetésem lett,kaptam csókokat,apró puszikat,érzékeny simogatásokat.Így hát nem csoda,hogy nem csak a két kezem,de mindenem tűzforró lett percek alatt,ezért sem volt már semmi akadálya annak,hogy én is elhalmozzam csókjaimmal,csókoltam ahol értem,de valahogy mindig a melleinél kötöttem ki,valami hihetetlen érzés azokat a melleket simogatni,csókolgatni.Közben ujjaimmal punciját izgattam,bátoritott,hogy nyugodtan dugjam be,előbb egy,majd két ujjam volt benne,miközben éreztem hüvelyizmai szorítását.Elélvezése akkor történt amikor ujjaim mellett a nyelvemet is használtam.Pihegésünk után a szájába vett,amit a szájával tud.....,volt mélytorkos,volt amikor alig ért hozzám,volt amikor a környékét nyalta,csókolta,vagy csak nemes egyszerűséggel köpködte.Ezt emberfia nem bírja soká,én sem birtam,és szájába élveztem.Megtörölgetett,egy kis beszélgetés a világ dolgairól.időm lejártával,részemről a nehéz,de elkerülhetetlen búcsú.
  • Elszámolás:

    Elöre,én akartam így.Jelképes hozzájárulás,a letett ajándékhoz addig hozzá sem ért amíg ott voltam.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes,tartalmas órát tölthettem el egy nagyon kedves odaadó lánnyal.A vele eltöltött minden perc élmény volt.Együttlétünket még az sem árnyékolta be,hogy az ajándékba vitt mézédesnek vett földieper ecetsavanyú volt.De ezt majd lebokszolom a zöldségessel.
    Dóri!Köszönöm az élményt,lenyűgöztél!
Happy Massage