• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Brenda reagálása

    Kedves DrXY! Köszönöm a beszámolót, igazán sajnálom, hogy a külsőm nem nyerte el a tetszésedet, bár az adatlapomon minden pontosan fel van tüntetve, így láthattad, hogy nem vagyok sem tinédzser, sem pedig filigrán alkat, már csak a koromból adódóan sem. A szomszédokat nem igazán tudom a lépcsőházban lévő fény miért zavarná, hisz nem üveg bejárati ajtókkal vannak felszerelkezve :) Ha egyszer netalántán mégis úgy döntesz, hogy újra meglátogatsz, nem gyújtok világítást a lépcsőházban, majd petróleum lámpával kísérlek fel. :) Azt még zárójelben megjegyezném, hogy este tíz óráig dolgozom minden nap, ezt az adatlapomon is láthattad, Veled mégis kivételt tettem, munkaidőmön túl fogadtalak. Nagyon örülök, hogy mindezek ellenére a szolgáltatásommal nem okoztam Neked csalódást, és meg voltál vele elégedve. Legyen szép napod! :) Sok puszi a finom kis szádra :)

  • Egyeztetés:

    Könnyen, gyorsan ment. Nem vagyok a hosszú távú tervezés híve, így 20 perccel a beszélgetés után már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Kelenföld Etele úton túli része. Könnyen megközelíthető, egyszerű eligazodni. A többi MK figyelmébe ajánlom, hogy a bejárat a Tétényi felől van, így ne nagyon kódorogjanak tovább a saroktól.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás, ahol többen dolgoznak, bár ezt csak hallomásból - ajtó mögötti neszezés, Brenda elmondása - alapján tudtam, sem MK-vel sem lánnyal kontakt nem volt.
    A házba bejutás kicsit macerás, a külső ajtó utáni belső ajtó kulcsra zárva, ezért mindig le kell jönni egyesével beengedni a vendégeket. Egy személyes megjegyzés, hogy szerintem ez később esetleg kényelmetlen lehet a szomszédok miatt az esti vendégeknél + szerintem nem lenne szükséges minden esetben fénybe borítani a teljes folyósót, akinek jó a szeme, az így is fel/letalál. :)
    Fürdő tágas - :) - sok tusfürdő (bár ezt valaki elmondhatná, hogy miért is fontos... :) ), friss türcsi. Szoba kényelmesen berendezve, kis hűtővel, benne frissítők sorakoznak, amivel Brenda szívélyesen meg is kínált.
  • Lány külseje:

    55 kg feletti barátnőm, illetve kalandom nem volt még, így igazából kíváncsi voltam az adatok alapján mi fogad majd. Őszintén a külső engem nem fogott meg, átlagosra értékelném, ami az élményt nyújtotta az együttléthez az sokkal inkább a Brenda személyiségéből eredő hozzáadott érték. Úgyhogy akit KIZÁRÓLAG a feszes, hamvas tinik teste hoz lázba, annak nem ajánlanám a randit, aki viszont egy gyönyörrel teli kikapcsolódásra, annak mindenképpen.
  • Action:

    Rövid előbeszélgetés a munkakörömbe tartozó egy-két kérdésről, majd irány a tus. Ezalatt Brenda átöltözött, és már egy feszes kis fekete ruhában fogadott, amiből rövid csókok után előbújtattuk a ciciket, és simultunk egy kicsit. Ezután Brenda megragadta az irányítást, és térdre ereszkedve nemes egyszerűséggel kezelésbe vette az egyszeműt. A technikája valóban nagyon jó, abszolút nyitottan és kezdeményezően vett kezelésbe, változatosan dolgozott rajtam, a környékre is kiemelt figyelmet fordított, és amelyik technikáról látta, hogy különösen tetszik, a későbbiekben arra koncentrált. Röviddel később ezt folytattuk leheveredve, majd kértem, hogy én is megkóstolhassam, amit szívesen vett (kis intermezzo: Én személy szerint nem hiszek abban, hogy egy szolgáltató első alkalomra örömmel tudja venni a fanciát egy cca. 20 perce ismert férfitól, és őszintén el sem várom ezt, ugyanakkor Brendánál nagyon jól esett és kifejezetten inspirált, hogy folyamatosan azt éreztette, hogy tetszik amit csinálok, dicsérte a technikámat, hangosan nyögdécselt, stb. ami egy kis példa arra a pluszra amit fent említettem.)Végül egy kis kebelszex után a szájában lett végem, amit kellemesen levezetett.
    Ezután egy kis tartalmas beszélgetés következett, majd mivel aktushoz nem igazán volt hangulatom rávezettem egy újabb franciára, amit örömmel és változatlan lelkesedéssel kivitelezett jól fogadva az irányításomat. Blőd dolog és soha nem szoktam ilyet csinálni, de miután végeztünk annyira belemelegedtünk egy jazz-blues pro/kontra beszélgetésbe, hogy nem tudtam megállni, hogy ne mutassak neki pár számot a telefonomon. Menet közben esett le, hogy nem a barátnőmmel beszélgetünk, hanem egy szolgáltatónál vagyok... :)))
  • Elszámolás:

    Menet közben alakultak a dolgok, az ajándékkal tisztában voltam. Átlagos budai ajándék, legalábbis amit eddig hallottam azok nagyjából hasonlóak voltak. :)
  • Összkép:

    Nagyon pozitív, kellemes egy óra volt, azt kaptam amire vágytam profi minőségben egy figyelmes szolgáltatótól.
Happy Massage