• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Brenda reagálása

    Drága akkki!
    Köszönöm fáradtságod és a kedves soraid! Én is nagyon jól éreztem magam a társaságodban :-) Várlak vissza téged szeretettel!
    Csók : Brenda

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, barátságosan fogadott, emlékezett rám. Elmondta hol van az új hely, aztán lebeszéltük az időpontot. Minden rendben volt!
  • Megközelítés:

    Ez az új hely Albertfalva és Kelenföld határán található. Csak egy buszjárat van arra, villamostól többet kell gyalogolni (kb tíz percet szerintem). Parkolni a közelben bárhol lehet ingyen. Az épület előtt általában van hely, ha nincs, a környező kis utcákban bárhol megoldható.
  • Helyszín:

    Régebbi új építésű lakópark. A kapuban, telefonálás után kódot kaptam, ami csak a külső kaput nyitja, a lépcsőház ajtajához már Brenda kellett kulccsal. Lift van.
    Nagyon tetszett a lakás. Rend van és tisztaság, amúgy átlagosnak mondható.
    A kicsi szobában mindkettőnk ízlését kielégítő kemény matracos franciaágy, rajta zebracsíkos ágytakaró, ami fürdésem közben lepedőt kapott. Szemben vele kis TV (kikapcsolva), egy puff, egy kis asztal a zenedoboznak és a többi kelléknek. Tükör a közeljövőben falra kerül.
    Az elég tágas fürdőben mosógép (ez mindig megnyugtató látvány), kád zuhanyfüggönnyel, temérdek tusfürdő. Ami mindig később jut eszembe az a szájvíz. Mikor most ezt írom hatol el az agyamig, hogy tökéletesen elfelejtettem használni, de elég volt az indulás előtti fogmosás. Elnézést ezért.
  • Lány külseje:

    Brenda arca nem ronda, de nem a zsánerem, ám tökéletesen hidegen hagy, mivel a személye nagyon elragadó. Mellei korának megfelelőek. Kis mell párti vagyok, ez nekem még épp bejön. Szerintem a képekhez képest kisebb a feneke és említette, hogy izomfeszesítési tréningen van. Már azért érezhető is.
  • Action:

    Miután az ágyra vetettem magam, a vizezésem után, kiment a fürdőbe, hogy magára öltse szexi ruciját, egy fekete felsőt és egy vágyfokozó magas sarkút, mely utóbbi hamar lekerült lábáról.
    A nem igazán Hawaii-i időjárás miatt, sokkal merevebb a hátam. Ezt az antierotikus nyögéseimből is észlelte és egy masszázst ajánlott. Nem profi a hölgy, de nagyon jó keze van, ő is említette, hogy ellesett néhány mozdulatot. Erős volt, jó volt és pozitívan hatott, közben beszélgettünk. Szeretek Brendával beszélgetni, néha kuncogós, de nem bugyután és amúgy sem egy buta nő. Közel három hónap után még emlékezett rám, így a beszélgetés, ha akadt volna is... nem akadt volna.
    Miután megfordultam, hasára gyűrte a felső ruházatát és csókba kezdtünk, mely során egyre lejjebb pusszantgatott. Egy NFV-et kértem. Brenda franciája azt gondolom, hogy tökéletes. Nem néztem mit csinált és hogyan, de azt sem tudtam hol vagyok. A zacseszt sem hagyta ki a játékból, kézzel itt-ott rásegített és... és... frenetikus volt, megint. A NFV végére egy SZ is került, de nem rohangált sehova, hanem hihetetlen finoman folytatva, a nyugvásomat várta. Aztán papírba került, ami nem kellett.
    Újabb dumálgatás következett, aztán az én franciám. Az intim ékszerét még mindig nem szoktam- és szerettem meg, de annyira nem is érdekelt. Elég érzékeny, így hát nem kellett sokat melóznom, de nem hagytam végig menni ezen az úton. A nedvesedésre sem lehetett panasza és nekem sem. Az őrületes szájmunkájával ismét kisimította a ráncaimat, majd az ágy mellé állt, hogy előre könyököljön arra, én pedig állva mögötte finoman elhelyeztem a helyezni valót a helyre. (Előtte még kaptam egy kis szinten tartó gumis franciát, miközben előttem ült az ágyon). Lassú kezdés történt hátulról és reakcióit sasolva gyorsítani kezdtem. Brenda hölgynek itt aztán jó is lett. Érzékeny, csiklandós lett, és kellemes nyögéseket hallatott, ami engem is biztosított arról, hogy elment.
    Aztán misszionáriusba kezdtük meg egymást. Itt sajnos nem bírta sokáig a rossz lábam a dolgot, pedig pici kellett volna a második csúcsához. Sajnáltam, hogy nem jött össze, de azért jól összeizzadtunk. Ezután egy lovaglási próba következett, reménykedtem, hogy így összejön neki a második, de a tulokburokban nem szabad sokáig hagyni a szerszámom tétlen, ezért használhatatlanná váltam. Így a végére is egy NFVSZ-nal ajándékozott meg. Brenda azt mondta, ő már úgy is megkapta, amit akart :).
    Ahogy az elsőt, ezt is állati jól csinálta és megcáfolta azon gondolatomat, hogy ez nem fog összejönni, mert végül nem kicsit jött össze.
    Mivel túlléptem az időmet (csak miattam nézett az órára), nem pihentem sokat, hanem öltözni kezdtem, miközben folyt a csevej, sőt, miután már felöltöztem az ágy szélén ülve még dumálgattunk tovább. Ahogy az ajtóban is és a liftben is és a kijáratnál is. Írtam, jó, és szeretek vele beszélgetni. Kicsit elbénázott puszis-csókos búcsú és flasztertaposás haza.
  • Elszámolás:

    Visszaadni tudott (bár a telefonban rákérdeztem), átlagos, nem változott érkezésemkor.
  • Összkép:

    Kielégülten érkeztem haza, egy jó társaság, egy jó masszázs és egy jó szex után! Remek szolgáltató hölgy, nem bántam egy percet sem az ottlétemből.
    Nagyon köszönöm ismét, kedves Brenda!
Happy Massage