• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Szia alfonz!

    Örültem, hogy találkoztunk és össze tudtuk hozni a találkánkat.
    Köszönöm szépen a kis élménybeszámolódat.
    Megleptelek? Talán a magasságommal? :) Hát igen, nem az átlag magasságú lányzó vagyok de fekve nem számít. :)
    Köszönöm a bókot amit említettél.
    Úgy vettem én is észre, hogy nagyon jól megértettük egymást minden téren.
    Remélem a fájó pontjaid már jobban vannak így Húsvét tájékán.
    Szeretettel várlak legközelebb is masszázzsal és egy kis kalanddal.
    Puszillak
    Alexa baba

  • Egyeztetés:

    Már próbálkoztam nála, de nem ért rá nekem meg sürgős volt, így elhalasztottuk. Most előbb sms, majd telefon és már meg is volt a hőn áhított időpont. :)
  • Megközelítés:

    Elmondása alapján simán megtaláltam, így GPS-ről nem tudok referálni, de annyira egyszerű, mint a lejtő. Kizárt, hogy gond lenne a navival. Villamos is jár az utcán, megálló vagy 50m-re. Ha jól emlékszem.
  • Helyszín:

    Panel lakás. Átlagos, semmi extra. Nem lepukkant, de nincs is feldobva. A füdő még egyszerűbb. Egy zuhanyfülke, többféle tusfürdő, hely viszont kevés. A törülköző ok. A tetthelyen masszpad, szépen megterítve, frissen mosott alkalmatosságokkal.
  • Lány külseje:

    Nos a hölgy meglepett, de ez nem az ő hibája. El kellett volna olvasnom az adatait tisztességesen. Szép sudár, az biztos. Sebaj fekve nem számít. Meg amúgy sem nagy a különbség, bár engem már 1 cm is zavar. Amúgy gynyörű alakja van és az arca is kellemes, nem , mintha ez a fokókon nem látszana.
  • Erotikus masszázs:

    Tisztáztuk még egyszer az időintervallumot, csak hogy jól lője be és belevágtunk. Azaz ő belevágott. Vegyes érzéseim vannak. Időnként jól eltalált dolgokat, amikor viszont egy témában kicsit jobban elmélyültünk, szinte megállt, vagy csak kellemesen simogatott. Lehet, hogy ő nem a többfelé figyelő nők táborának tagja? Összeségében jól esett, mert a lényeges pontokat jól megdolgozta. Régen beszélgettem ennyit ilyen helyen. Nyilván partnere válogatja, de úgy tűnt jól megértjük egymást. Még egy intim témát is kitárgyaltunk. ;)
  • Levezetés:

    Fordulás után finoman ráközelített, majd - számomra - szokatlan pozícióból vett kezelésbe. Kicsit tartottam is tőle, mi lesz ebből, főleg, mert reggel már volt egy masszázsom, de simán összehozta. Közben lekerült a bugyi is és megtapasztalhattam a valódi simaságot. Nagyon finom volt. A kölcsönösség most elmaradt, igaz nem is erőltettem. Legközelebb nem hagyom ki.
  • Elszámolás:

    Nem beszéltünk róla előtte, csak megkérdeztem és a kapott válasz alapján ajándékoztam. Még kevesebb is volt, mint gondoltam.
  • Összkép:

    Attraktív hölgy, jó beszélgetőtárs, pozitív világkép, ügyes masszőz. Szerintem teljes a kép.
Happy Massage