• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Cirip-kééém!!
    Örömmel olvasom a rólam leírtakat,és köszönöm kedves szavaid!
    Én is szuperül éreztem magam Veled,és a társaságod is nagyon kellemes volt számomra is!!Az idő tényleg nagyon hamar elröpült,végig veséztünk pár témát,így igaz.:)
    Köszönöm,hogy eljöttél és megismerhettem személyed!!;)
    Legközelebb is Várlak vissza,ha teheted....;)
    Remélem hatásos volt ill.lesz a masszázsom tényleg, kérésedre jóóó erősre sikeredett..:D
    Puszillak~Ölellek
    Ingrid :)

  • Egyeztetés:

    Délután hívtam, nem vette fel, később rövid csengetéssel jelezte, hogy elérhető. Másnap délutánra kértem és kaptam időpontot kérésemnek megfelelően. Hangja vidám volt, precíz tájékoztatást kaptam.
  • Megközelítés:

    Újbuda, Kosztolányi tér környéke, mellékutcában van a kégli. Parkolás ingyenes, BKV-vel is jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű ház, lift nincsen. A kapunyitó szerkezet elromlott, javítás folyamatban, ezért a barátnője jött le értem. A szobában kellemes volt a hőmérséklet, háttérzene szólt. A fürdő is ok volt, minden rendben volt.
  • Lány külseje:

    A képek és a korábbi beszámolók alapján csinos, vonzó, sexi, jó alakú lányra számítottam, nos a valóság überelte előzetes elképzeléseimet. Élőben sokkal vonzóbb, kellemes jelenség. Megjelenése erotikát és belső harmóniát sugárzott.
  • Erotikus masszázs:

    Először volt egy kis ismerkedő beszélgetés, itallal kínált, majd elkísért a fürdőbe. Ő már túl volt ezen. A kezelés masszázs padon történt. Kérdésére a svéd masszázs erősebb változatát választottam.
    A masszázs egész testre kiterjedő és változó, időnként kérésemnek megfelelően, erős volt. Közben beszélgettünk, örültem neki, hogy időnként elmagyarázta, hogy mit és miért csinál. Masszázs nagyon kellemes és megítélésem szerint szakszerű volt. Eközben roppant izgató módon nem csak a kezét, hanem szinte minden testrészét mesteri módon használta.
  • Levezetés:

    A fel vezetés a franciaágyon, a levezetés a masszázságyon történt. Mivel másfél órát voltam nála, így több idő volt egymás testének alaposabb megismerésére és kényeztetésére. Ottlétem alatt elveszítettem az időérzékemet, alig emlékszem a részletekre, csak azt tudom szuper volt, ennek bizonyítására statisztikai módszereket nem kívánok alkalmazni. Az elejétől kezdve olyan közvetlen hangulat alakult ki köztünk, mintha régi barátok lennénk, ezért külön ráhangolódásra nem volt szükség.
  • Elszámolás:

    A telefonon kapott tájékoztatásnak megfelelően, korrekt módon történt.
  • Összkép:

    Hibátlan alakú, szép arcú, intelligens hölgy, akiről sugárzik az érzékiség, akinek erre van antennája az egyből megérzi. Germán eredetű neve ellenére inkább tüzes latin nőnek gondolná az ember, akivel jól lehet tangózni, vagy szambázni is. Szerintem partnerfüggő, hogy ki, mit tud belőle kihozni. Megjegyezném még, hogy a fentieken kívül vagány, jó humorú kellemes partner, akivel az ember hosszabb időt is szívesen eltöltene.
Happy Massage