• Mesi

  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Köszönöm szépen Drága Rob69! Örülök, hogy ennyire jól érezted magad és nagyon várlak vissza! ;)

  • Egyeztetés:

    Először is üdvözlök minden komment olvasó társamat!

    Telefonon hívtam, nagyon kedves volt, azonnal megállapodtunk egy időpontban ami mind a kettőnknek jó.. Egyéb tájékoztatásra nem volt szükség mert már korábban tájékoztattak.
  • Megközelítés:

    autóval mentem, nagyon könnyű volt odatalálni: a Duna Pláza mögötti lakóparkba. Volt még pár percem az időpont előtt, amikor megérkeztem a Marina Partra, így kerültem párat kocsival a házak között és véletlenül a kérdéses utcába is begurultam, nem lehet eltéveszteni.. Tömegközlekedéssel is könnyű, ugyanis a Duna Plázától max 5 perc sétára rendel a hölgy.
  • Helyszín:

    Full modern társasház és lakások, 2 lift is van meg lépcsőház is. Én lifttel mentem, amint felértem a kérdéses emeletre és nyitottam a lépcsőház ajtaját már integetett is a lakás ajtaján, tehát ez is könnyen ment. A lakás: nagyon szépen, hangulatosan kialakított masszázs szoba, tatami, masszázs párna, gyertyák, füstölő, fények , minden amit akarsz, tökéletes. A fürdő is super , még ennyiféle tusfürdőt életemben nem láttam, sztem gyűjtemény :D
  • Lány külseje:

    A képeken is látszik, h eszméletlenül jó :) Korosztályában is nagyon jó meg egyébként is. Igazából még amikor ruhában volt már akkor beindultam.. Sexy hálós ruhában fogadott. Nőbe én középmagasnak mondanám, mosolygós, nagyon sexy kisugárzás..
  • Action:

    Gyerekek !!! Aki még nem próbálta, az nem próbált még igazából semmi jót ! :D Erre én most jöttem rá, pedig már pár helyen jártam :) A rövid kis beszélgetős rész után zuhi, kedvesen körbevezet, illatos törcsit ad, zuhiból visszaérve hasra fekvés és svéd masszázzsal kezd, majd nagyjából félidőnél (én 1 órára mentem) kéri h térdeljek/ helyezkedjek Vele szembe és a csúszkamasszázs előtt bekenjük 1mást a meleg olajjal (kegyetlen jó!) ezek után csuszkamasszázzsal folytatja. Testtel, cicikkel és puncival csúszkál, simogat és közben szemkontakt, majd francia kényeztetés és végül hard action befejezés... Csuszka közben/ előtt még intim masszázs. Fantasztikus cickók.. Nem akarok túlozni, d test, hangok, technika, aktivitás, stílus minden szuper volt !
  • Elszámolás:

    Úgy, ahogy azt már előzőleg megbeszéltük. Szerintem érték arány nagyon jó.
  • Összkép:

    Nekem ez az összetett szolgáltatás új volt, d azt hiszem h az eddigi egyik legjobb élményem a szolgáltatások közül ! Még most is a hatásod alatt vok Mesi :) Kiemelném, hogy a barátságos és barátnő feelinges stílusa, tehát Mesi személye nagyon bejött. Megyek is még hozzád ;) A 86% csokis :D
    Puszillak
  • Webi megjegyzése:

    Közeljövőben ennél bővebb írásokat várunk!
Happy Massage