• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Hello bello Gamboca!

    Szeretném megköszönni, hogy írtál egy kis élménybeszámolót, köszönöm szépen. Nagyon jól esett.
    A sok levelezés után már nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen is vagy a valós életben. Amit leírtál abban abszolút nem csalódtam. Sőt! Teljesen meglepődtem. Köszönöm szépen az étcsokis mogyorós édességet, nagyon aranyos vagy és figyelmes. Most is azt majszolom :).
    Remélem most már jobban van a vállad és a derekad.
    Az időzítések tökéletesek voltak és nagyon jól alakult a kis randink.
    Remélem a legközelebbi találkánk is hasonló lesz és várlak vissza.
    Puszillak
    Alexa baba

  • Egyeztetés:

    Névnapi ajándékként kinéztem magamnak:-), már egy ideje levelezés,tegnap telefon és simán ott is voltam egy mai kellemes délutáni időpontban.
  • Megközelítés:

    BKV-val közlekedem, nagyon könnyen odataláltam,a megadott cím pontos.
    BKV útvonalkereső, és két járattal ott is voltam.
  • Helyszín:

    A lakás állapota rendben, tiszta,rendezett.
    A fürdő zuhanyfülke,gyertyák itt is a mosdókagyló tükre felett, a célnak tökéletesen megfelel, tiszta törölköző előtte és utána is.(Nekem elég lett volna egy is, ez az átlag.)
    A masszázsszoba is kellemes, gyertyafényes, tiszta.
  • Lány külseje:

    Belépéskor le voltam nyűgözve, valamit mekegtem :-), hogy hű, de nagyra nőttél, amit még tetézett magassarkú cipővel is.
    Gyönyörű, szép, magas lány, egy magamfajta kisembernek simogatni maga mennyország, na és hol van még a többi:-).
  • Erotikus masszázs:

    Előre megbeszéltük sorrendben a tennivalókat, most kézit kértem, kicsit előbbre hozva,a masszírozás közepére hátha tovább kell velem dolgoznia.De nem kellett, úgy éreztem magam nála, mintha sokadszorra lennék ott, semmi első tali féle zavar.
    Igaz, hogy már jól meg tudom mondani, mit szeretnék, kérdezés nélkül is, de a jobb masszőzök, mint Alexa, meg is kérdezik. két részletben történt, az első egy kis erotikus besimításokkal történt bemelegítés, kellemes simogatás, olajjal,hason, -fordulás, levezetés-, aztán a középre tett kényeztetés után még bőven maradt idő, ismét vádlitól kezdve,a vacak derék is sorra került, aztán fel egész a lapockákig, erősebben átgyúrta az immár ellazult :-) testemet, a lapockánál csomók is kinyomkodva, vállak is átmasszírozva. Ahogy a nagykönyvbe meg van írva :-).
    Közben kellemes beszélgetés, netes vásárlásról, mindenféléről, erőltetés nélkül, csak jött a beszéd magától
  • Levezetés:

    A levezetés csodálatos volt, nem rajtam múlott a vége, ő meg nem kapkodott, eljátszott a most nagyon kitartó cerkával :-), nagyon élveztem. A nézése is nagyon izgatott. Legközelebb felváltva kérem a kis száját és kezét, már kiagyaltam:-).
    A cerka nem mindig kitartó az én hatvanhoz közelítő koromban, többször kell biztatni, de Alexa látványa, érintése most igen kitartóvá tette, ezért írtam feljebb, hogy most nagyon kitartó volt:-), szerintem nincs mit szégyellni rajta, -ez van, de igyekszem karbantartatni:-).
  • Elszámolás:

    Korrekt, az előre megbeszéltek szerint.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzéssel távoztam, volt már részem jó masszázsokban, írtam már, hogy csapongó fajta vagyok, de lehet, hogy Alexa ritkít ezen, és hozzá többször visszatérek, fantasztikusan jó nő és masszőz,és jó beszélgetőtárs is, pillanatok alatt baráti hangulatot teremt. Köszönöm szépen a mai napot Alexa, puszillak.
Happy Massage