• Gitta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az gazsághoz tartozik, hogy az első kerületbe vezérelt munkám és elhatároztam, hogy felkeresem egyik kedvenc hölgyismerősömet. Sajnos nem jött össze a dolog és nem szeretem a kudarcos dolgokat így a kerületbeni szolgáltatók között böngészve akadt meg pillantásom a Gitta fotón látható pompás hátsóján. Telefonon felhívtam, rövid pontos tájékoztatásban részesültem, intelligens hangnemben.
  • Megközelítés:

    A várra néző domboldali sétányon keresztül érdemes az egyirányú utcát megközelíteni a Hegyalja út irányából. Parkolóhely mindig van, mely ebben a kerületben természetesen fizetős. (Nálam ez sohasem mínusz pont.) Az alsó utcán villamos jár.
  • Helyszín:

    Szép állapotban lévő régi ház, melynek egyik oldali bejárata egy utcaszinttel lejjebb van a terepadottságok miatt. A lakás diszkréten megközelíthető, mely abszolút tágas. Nagy nappaliba léphetsz be, melyből berendezett szobák, ebédlő és egy óriási fürdő nyílik. A helyiségek tiszták és ízlésesek. A fürdőben kád és zuhanyfülke is található. A textiliák tiszták, frissen mosottak.
  • Lány külseje:

    Gitta szép magas, hosszúcombú álomszép fenekű lány. Nálam magasabb, de ez engem nem zavart. Haja természetes göndörségű. Melle nem nagy, lágy, de izgatóan hegyesedő.
  • Action:

    Megérkezésemkor egyedül fogadott. A dolgok tisztázása után elmentem volna zuhanyozni, de barátnői és egy fotós megérkeztek így a szobában vártuk meg, míg elcsendesednek. Az időt beszélgetéssel, simogatásokkal fűszerezett csókolózással töltöttül. Mindig kerülendőnek tartom a zavart hallgatással üldögélő lányokat. Nos Gitta nem ilyen, feltalálta magát. (Az időbe ez egyáltalán nem számolódott be.) Később megkérdeztem, hogy nem mutatná be a barátnőit. Válasza igenlő volt. Elmentem zuhanyozni, kifelé jövet megismerkedtem mindenkivel. Természetesen a fotóst kivéve.
    A szobában kedves vendéglátómmal immáron meztelenül folytattuk a megkezdetteket. Később az ágyra heveredve heves franciás játékba kezdtünk. Nagyon jól és áthatóan nagy kedvvel teszi orális kényeztetését. Mélyen, bő nyállal síkosítva beveszi férfiasságomat, hosszan kitartóan csinálja . Olyannyira, hogy újratervezést hajtottam végre menetrendemben és első körben szájbaélvezéssel tértem meg a nyugalmi állapotomba. Kis beszélgetés és simogatás után ismét szájába vett és szó szerint életet lehelt belém. Változatos pózokban végül hátulról támadva tettem magamévá Gittát. Ekkor azonban erősen pucsítva válla fölött hátrapillantott, mely mozdulat ismét végzetes volt számomra...
    Az ismételt zuhanyzásomat követően, mivel vendég érkezett a szobában várakoztunk távozásom lehetővé válására. A helyiségbe besurrant velünk együtt az előzőekben megismert barátnője. Kicsit elkalandoztam formás idomain. Megfordult a fejemben számtalan gondolat. A dublé lehetősége, a még egy órát maradok"ábrándja, de ez egy másik történet.
  • Elszámolás:

    Nagyon baráti. Szerintem kicsivel az átlag alatti szám.
  • Összkép:

    Csak ajánlani tudom Gitta társaságát. Általam kért barátnői is aranyosak. Értelmes, vidám, kedves, csinos lány.
Happy Massage