• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen, gyorsan ment, a feltételek letisztázása után nem sokkal már le is beszéltük a randit.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető tetthely, közel a belvároshoz. Parkolás a környéken este megoldható, napközben problémás lehet.
  • Helyszín:

    Igényes, rendezett lakás, korrekt fürdő, széles tusfürdő választék. Egyedül fogad ami kifejezetten szimpatikus. A szoba hangulatos kis zug, elválasztva a lakás többi részétől.
  • Lány külseje:

    Egyértelműen ő van a képeken, pöttöm kis lány tanárnénis szemüveggel, komoly tekintettel. Nekem legjobban a feszes cicik tetszettek, szívese elidőztem velük, és a szív alakú popsit is élvezettel cirógattam francia közben. Egy kis negatívum, hogy érezhetően karcos volt a láb és a kehely környéke, bár jó eséllyel aznapi utolsó vendégként érkeztem... :)
  • Action:

    Gyors fürdés után az izgalom legyőzésére rövid kis beszélgetés, majd NF következett miközben én cirógattam a testét. Nagyon kíváncsi voltam rá, mert sok MT ódákat zengett róla. A technika változatos, a lekezelt terület is széles , ugyanakkor nekem átlagon felüli, de nem különleges élményt nyújtott. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy minden szempontból eléggé mozgalmas volt az előző hét, így kellett egy kis segítség, hogy az egyszemű felébredjen, de utána már minden klappolt. Amikor elért az érzés, hogy most már megkóstolnám a puncit is kértem a köpenyt, amit meg is kaptam egy kis sikosito társaságában és elheveredtem egy kis pacihoz, majd szemből támadtam, és itt is lett végem.
    Ezután egy hosszabb beszélgetés következett az élet nagy dolgairól, különösen értelmes és talpraesett lány, kellemesen eltársalogtunk, majd megkívántam a formás kis punciját és végigcsókolva a testét elkezdtem kényeztetni a finom kis kelyhét el el kalandozva a környéken. Aranyos volt ahogy csukott szemmel pihegett közben, majd mikor már én is kezdtem beindulni kis matekozás után gumit kértem és doggyban támadtam a hátát és a popsiját cirógatva, majd hátulról fekve folytattuk.Nem fordult még ilyen elő velem, de valahogy a köpeny igazán kényelmetlenre sikeredett, eléggé szorított, ami kezdte lelohasztani a parancsnokot, így kértem szabaduljunk meg tőle, és egy NFVSZ levezetéssel fejeztük be a második kört. Ezután kis levezető cirógatás és tipli...TP nem volt, a második menetnél éreztem egy picit a kezelés ritmusából, hogy szeretne minél hamarabb kivégezni, de nem tiltakoztam ellene, jó volt érezni ahogy habzsolja a jobbik énem.
  • Elszámolás:

    Nem szeretem az extrákkal elszámolásos szórakozást, ezért egy alap órás foglalkozásra neveztem be, én korrektnek tartottam. Kérés nélkül előre - miután a bemutatkozás után azonnal kifordultam az ajtón és lerohantam érte a kocsiba :) - éjjeliszekrényre.
  • Összkép:

    Nagyon vonzó kis tündér, aki egyben profi szolgáltató is. Kellemes körülmények között jól éreztem magamat, azt hogy visszatérek-e még meglátjuk, lehet kipróbálom hogy másodjára mosolyogva fogad-e. :)
Happy Massage